MRIMTTSSON

She's like a rainbow!

Kategori: allt å alla

Nothing moves by andrefromont/fernandomort.
Efter en rad misslyckande pluggförsök har jag ängnat dagen åt att lyssna på Håkan, Coldplay och rolling stones. Nu ska jag snart kila iväg till Anna och Elin.

Hoppas eran dag har vart bra hittils! :DHåkan var bäst!

HÅKAN<3

Kategori: allt å alla

IDAG ÄR DET HÅKAN! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
ååh vad jag är glad! <3

Nästa frukost och skola.
ha en bra dag!


une infirmière

Kategori: allt å alla


Det har inte blivit så mycket uppdateringar på sistonde. Det beror nog på alla prov och uppsatser som har varit denna veckan och det kommer mer.... 

Lite bilder kläder i veckan...
Tisdag.

Igår.

Idag.
min syster och jag när vi var små (:

IMORGON ÄR DET HÅKAN!<3333333333333333 -LÄNGTAR!
Ellen, Anna och Elin å jag ska på håki imon, ååh jag dör av längtan.
Puss och hej nu är det franska och trummor snart :)


With me you'll be save!

Kategori: allt å alla


Jag har haft dagen fullt med prov och annat så nu ska jag baka chokladbollar, sätta på te och kolla på one three hill eller the royal tenenbaum. I hlegen blir det släkten och paddla kanot med Ellen!

Milajkiellen!

Kategori: allt å alla


Igår var jag med Ellen. Vi gick hem till henne efter en ganska sömnig skoldag. När Ellen kolla i brevlådan hade hon fått paket från Niotillfem som hon gått och väntat på länga. Om jag ska vara ärlig har jag nog själv väntat med. Halsbanet var jätte fint som hon vann! Grattis!<3 Sen drack vi te och åt kakor medans vi kolla på simpson, gjorde mat och åkte p match. vi vann matchen. Nu ska jag nog rycka mig i ktagen och plugga so sen kl.18.00 är det trummor!

Ha det!
En trött Mari

Bilden blev inte den bästa men har inget för mig mer än att gör en dålig bild.

The person I hate!

Kategori: allt å alla


Min dag har varit både en pissdag med pissregn och en rolig dag med gummistövlar.
Pissdagen berodde mest på en person och dess idoti, No, min hörsel eller dagdrömmande och att jag har så höga krav på mig själv. Jag tror att jag måste ge mig iväg nu... Mina trummor börjar nu och det är kanske en av orsakerna varför min dag kommer bli ännu mer sorlig än vad den redan är. Nu låter det som om jag inte borde fortsätta i trummorna men det går bara allmänt dåligt i dem nu.

puss och hoppas ni haft en bättre dag!

Hon låg på gatan medan rymdskeppen sände meddelanden genom atmosfären!

Kategori: allt å alla


När det är grått och blåsigt väder brukar jag drömma mig bort till sommarlovet med picknickar, fina muffins och jordgubbssaft även om det ibland kan var mysigt när det är grått och kallt. Nu ska jag drömma om Håkans konsert som snart är här och sommarn!

Lite Efter!

Kategori: allt å alla

Bild 1&2: Min tårta på släktkalasen i söndags.

Bild 3&4: Lite presenter jag fick av vänner och syster.

Bild 5: På Pizza Hut, Elin och Alice fattas.

Bild 7: Jag med femmanmannen x2 på min födelsedag.

Bild 8: Mina converse...

Bild 9: Alla människor xD<3

Födelsedag.

På morgonen kom Ellen cyklande hem till mig och hade en liten frukost. Jag öppnade hennes present och där i var det ett rosa gökur, Gissa om jag blev glad! :D haha. Min syster gav mig också en present, fick en BD-väska och eyeliner, <3

Sen i skolan blev det sång i matsalen och lappar i skolan (:

Innan sista lektionen blev jag indragen i ett rum där jag fick ta på mig det jag har på bilden ovan (bild8).

Efter skolan åkte vi in till stan där jag var tvungen att fråga folk om dom kunde vara med på kort (med mig då). Efter 10 kort fick jag en present och efter 20 en annan. Haha snacka om att det blev riktigt pinsamt ibland! haha.  Sen efter det blev det vitlöksbröd, pizza och glass. Efter det sprang vi till bussen och hem.

Jag och Ellen fortsatte hem till mig där vi åt glasstårta och så fick jag mer presenter. Sen kom Anna och så åkte vi hem till Ellen och sov där. Dagen efter var det konfirmation. Ellen, Anna, Alice, Elin och Linnea tack för en fin dag, kväll och alla presenter! <3 :D

Hopp!Hopp!Joggingtur!

Kategori: allt å alla

Bild: FACEHUNTER

För någon minut sen var jag ute på en kortkortkort joggingtur. Det blåste så mycket att jag var nära på att blåsa bort ett antal gånger... Nu ska jag snart se på idol och övaövaöva på glosor. Jag känner att jag ofta skriver det sist nämnda, men det kan bero på att jag glömmer öva ibland.

Puss!

Två Flugor i En Smäll!

Kategori: allt å alla


Det var längesen jag var inne på topshop och gjorde ett collage!
Rosetten!

Chokladbollar och Ellen! xD<3

Kategori: allt å alla


hahaha! <3

Jag har haft världens magont, det gick över för en stundsen men jag fick gå hem från skolan. Det vart sådär för nu måste jag skriva av anteckningar och det finns nog nästan inget tråkigare. Det ända som har varit bra med att jag gick hem tidigare är nog att jag nästan är klar med min kostuppsats och matteläxan. MY LIFE IS SO NICE!
Jag gjorde även en halv sats chokladbollar och och tryckte i mig halva av den. 
Nu tycker jag att jag ska rycka upp mig och sluta med tråkiga inlägg.

I måndags sprang jag och Ellen i ungefär en timme. Det var duktigt! När jag kom hem var jag helt tyngsur av allt regn och darrade....

Nu ska jag blogga fin och inte ledsama/tråkiga inlägg och göra engelska glosorna :D

ha det!

BTW! Grattis ELLEN!<3 :D

VARNING! klagning. Zooey!

Kategori:


jag har varit upptagen med födelsedag, pinsamheter, konstiga kläder, kort, konfirmation, biblar, vänner, godis, presenter, fin rosa klocka, tårar, skratt och släktkalas. Det är min helg kan man säga. Någon gång i lördags blev jag en sömning konfimander och ska på konfa varanan helg. Nu är jag både trött och deprimerad av skola, trummor och för lite sömn. Och jag som ändå skriver en uppsats om hur man måste ha rätt balans mellan mat, sömn och träning. Åååh, jag måste rycka mig i kragen och springa nån dag. På torsdag är den kondistest på runt 5km så snabbt som möjligt, jag kommer dock dö ;)
nu ska jag äta.
ha det!