MRIMTTSSON

Tre filmer

Kategori: film

Film är en av de bästa sakerna jag vet därför blir det ibland för många filmer när jag egentligen borde göra annat som plugga eller spela gitarr. Men här är tre jag sett de tre senaste dagarna.
 
1.

"We're not bad people, we just come from a Bad Place."
 
 
2.
 
"We accept the love we think we deserve"
 
 
3.
 
"If you never do anything, you never become anyone."

 
Istället för att jag ska göra summeringar så borde du se dem med egna ögon. Men kortfattat...
Se shame ifall du vill titta på en snyggt gjord film med mycket djup som handlar om en sexmissbrukare eller filmen som bombar min tumblrdashboard, The Perks of Being a Wallflower (sevärd med sina grymma dialoger och karaktärer man önskade man kände) eller An education om du vill spendera 100 minuter med att följa en flickas tonårsrevolt paketerat i tidig 60-tals interiör.

everday I'm instagramin'

Kategori:

 
Innan lovet
 
 
Ett nytt år
 
 
Ett kamera fynd, en glad och en duell under en danskväll på jazzhuset

 
En morgon och Ellen under kafferepet idag.

en lördagsmorgon

Kategori:


Jag vaknade upp hos Lena till min mobil och masade mig upp för att träffa Josefin. Spenderade morgonen i en nyvaken koma medan jag pendla mellan badrummet och att väcka Lena för att fråga henne något. Jag åt frukost i sällskap av Lenas föräldrar innan jag rusade iväg till elvan mot hagakyrkan.
 
 
Innan jag kom till Josefins hus fick jag spatsera genom en nyvaken vasastad, vilket var väldigt harmoniskt. Sedan dök Josefin upp och vi tog varandra under armen iväg mot Saronkyrkans second hand.
 
 
 
På kommersen fann Josefin ett brittiskt patriotiskt mobilskal och jag uppptäckte min benägenhet att pilla på sammets- och polotröjor (även om det är det minsta jag behöver). Vi hann också till röda korset och emmaus innan vi placerade våra rumpor på dirty records och tog en kaffe. 
 

djur

Kategori:

 
 
Här skulle jag spela sur för att Elvira spelade upptagen med mobilen. Vilken gestaltning...
 
För ett tag sedan var jag och Malin hemma hos Elvira utklädda till djur som Malin dokumenterade. Därför tänkte jag uppmärksamma dessa fina analoga bilder hon tog. 
 

en fredagskväll

Kategori:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Väl inne i värmen drack vi mojitos, öl och whiskey medan vi förundrades över hur starka de gratis chilli-popcorna var eller hur liten Imeldas mini hamburgare var medan vi diskuterade filmer och medelåldern. När klockan slagit ett stängdes baren och jag missade min spårvagn. Men det stoppade inte kalaset utan jag tog följe med Lena hem till henne. Vi hade en dans off innan vårt tratt-party i hennes kök ägde rum. Sedan däckade jag i hennes säng medan Lena slog sig till ro med kaffe spetsat med bailey's (eller bailey's spetsat med kaffe) och sexandthecity.
 
 

en fredag

Kategori:

 
Jag åt lite popcorn innan jag lämnade min förort och satte mig på svart express med målet Hagabion/kino.
 
 
Oskar och jag möttes på järntorget och begav oss mot Kino på den isbeklädda Linnégatan och fann till vår sorg att Kino var smockfullt.
 
 
Vi mötte upp Imelda och upptäckte hur andra långgatan följde trenden och var fullsatt, till och med haket på första lång (?!).
 
 
Men eftersom Lena skulle ansluta sig till oss bestämde vi oss för att flytta äventyren till Majorna och for mot Lena.
 
 
Väl på Mariaplan visste vi inte var de nya resturangen/baren vi skulle till låg, därför invaderade vi plaskis.
 
 
Oskar berättade skräckhistorier om hans gamla skola, Kungladugårdsskolan.
 
 
Sedan begav vi oss mot Lenas Sannaplan.