MRIMTTSSON

From My Bed!

Kategori: allt å alla

Hallå! God morgon! Hej! I lördags blev jag sjuk och sen dess har jag spenderat dagarna med att ligga i sängen, läsa om punkens historia, ätit kronärtskocka och druckit te med ingefära. Jag har inte hunnit med så mycket skola arbete höhö, men tänkte försöka hitta något geografi spel och kanske skriva någon svenska recenssion. Jag har börjat knarka lite MTV också och har sett ett program om några som går på en skola för musik, dans och teater. Det får mig att fundera om jag verkligen valt rätt. Kanske ska jaga byta mitt första val till Donner istället? Jag vet inte, men kan ändå inte byta förrän i april men har ett tag kvar att tänka. Hoppas alla har det bra. Snart är det lov! Bloggar från mobilen orsaken varför ingen bild är med ;)

I'm all gone

Kategori: allt å alla

Jag tänkte
läsa igenom matten för att behålla betyg,
öva på franskan,
städa mitt rum,
skriva på teknik arbetet
Jag gjorde
såg på that 70's show
åt macka och kakasmet
lyssna på musik och sprang runt
tog kort och datade.
Snart ska jag läsa igenom franskan och sen se svenska hollywood fruar premiär, deeeeeee har höga förväntningar att fylla.
Förresten. Det borde hända något och det borde verkligen bli vååååår!
Skor jag vill springa i *KANIN*

Gudarna låt mig får förklara.

Kategori: allt å alla

Någon måste verkligen börja gilla Judy Min Vän så jag har någon att sjunga med.
Denna dag hade jag planerat att skriva ut bilder, sätt upp den på min vägg och städa rummet. Men som den duktiga dottern jag är ska jag följa med min mor till stan. Hon behöver shoppa. Jag kanske med får med mig något, vem vet?
Veckan har varit sprängfylld. Intagningsprov, barndisco, replokalsmys och så mycket annat bra och dåligt. Jag vet inte riktigt vad man ska ta vägen, men på söndag blir det replokals pimpning höhöh. Det blir najs och är efterlängtat. Snart är det KENT och bästaste Linnea fyller snart år! Det blir grymt!