MRIMTTSSON

Lady Madonna

Kategori: allt å alla
Jag längtar efter sommarn...


Mehe...

Kategori: allt å alla

Greja lite i photoshop here's the result!...


Timo Räisänen

Kategori: allt å alla

Min onsdag.
Först var det bild och sedan NO-prov, GAH! det gick bra tror jag :) men man vet aldrig...
Sen efter det åkte Linnea, Ellen och jag hem till mig efter Alice övergivit oss haha! Vi bakade chokladbollar och såg på favoriten super nanny  och någon musse pigg sak :D
Sen till skolan och då var det SO. 
Jag och Elin åkte efter skolan till Timos skivsingnering hahah jaa det gick som det gick...
Han är allt bra han Timo.

Y

Kategori: allt å alla

THE KILLS- last day of magic!

PEPPARKAKOR!

Kategori: allt å alla

1&2. Farsdag 3. Idag....

Första åkte jag till konfan och gjorde presentkort på pussar och kramar till min syster. Sen bakade jag och min mamma chokladbanannötkaka. Den är godare än vad det låter :) Jag har pluggat lite No men inte tillräkligt mycket skulle jag tror. Nu ska jag snart mysa framför TV:n :)
KINDPUSS! :*

Studiedag!

Kategori: allt å allaFör ett tag sen!

Jag åkte till min syster och luncha med henne. Hon har praktik på bengans och träffade Timo igår. Snacka om att jag var svartsjuk. Haha men jag har redan träffat han så det var inte hela världen. Sen träffade jag en vän och har varit hemma nu i nästan en timme. Jag har skjutit upp läxorna så nu får jag gör allt ungefär. 
Fick veta i måndags att det är no-prov nästa måndag och det är otroligt mycket man ska kunna. Usch no är nog ett av den jobbigaste som finns när det gäller prov. 
Det var meningen att jag skulle sova över till idag men jag stannade hemma för ingen av oss orka. Systern och jag såg istället Torkel i knipa HAHA! Jag vet inte riktigt vad man  ska säga om den hahaha.

Puss!

Dagens låt- The strokes- what happend
The strokes är nog ett av världens bästa band!♥