MRIMTTSSON

Som två skott mot huvudet.

Kategori: allt å alla

Jag känner mig delad i en stor förvirring.
Du, du, du å du gör mig värdelös.

From this moment on.

Kategori: allt å alla

London del 5.
Greenwich village, Emmas bokköp, duvor, föräldrar, det bästa fatet, stängd marknad, smågator, taxi och kungligheter som kör förbi, köper mig en klänning jag titta länge på i Sverige, musikal "Billy Elliot" med arbetarklass accent och söta barn med klubbor, nattetid och trafik, barer med möss som springer runt, lite lulliga föräldrar påväg hem i taxin, min familj kändes som familj.

Just one of those things.

Kategori: allt å alla

Imelda har en Henrik Berggren cape. Väldigt fin och avundsjuklig.
Jag lyssnar på en blandning av detta och det nyupptäckta medan jag försöker lära mig sex musiktermer och begrepp och gör min engelska. Idag har jag övat på en snövitpjäs som ska spelas upp nästa vecka.
I helgen var jag i Skåne med marvelousius Malin och adorable Alice. Vi såg på Håkan, åt kakor å riskakor, nattmat, slogs, hade tur med tåg, drack massa te å kvinnlig energidryck och hade det väldigt fint.
Om jag orkar kommer bilder från London och min första ensemblekonsert upp snart.

Family photos at the royal observatory

Kategori: allt å alla

London del 4.
Det kungliga observatoriumet i Greenwich. Det är där nollmedianen är som vi ställer klockan efter.

Idag har jag bokat biljetter till Skåne och Håkan i Lund efter en lyckorusad pratstund och igårkväll med Malin. Dit ska jag med Malin till Alice i Kristianstad. Åh.
Annars har jag haft ljudtekinksprov, allmänt dött, spelat gitarr och nu dricker jag te.
Imorgon är det bandrep och pizza utlovades av Ellen.
Nu ska jag försöka plugga och lyssna på Crystle Castles, peppar håkan.

Getting in to the swing.

Kategori: allt å alla

Bilder från simtisdag, fredag, lördag, söndag denna veckan.
Sista bilden är till dig Alice. PASTA HÖGÖGGGGGG!

Thamsen och lite lite lite Greenwich.

Kategori: allt å alla

London del 3.


GREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENWICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ner och upp. En oanvänd matsal för pensionerade mariner som det tog 19år att måla. I huset bredvid var det ett musik collage.
Idag är det studiedag/flyttad donneronsdag, mitt hus verkar tomt. Nu borde jag egentligen börja läsa läxor så jag hinner äta till 12 och ge mig iväg till ensemblerepet. Vår ensemblelärare kommer inte komma på varken reper eller konserten, damn lunginflammation.

I helgen har det repats fredag och söndag. Med våldgästande morföräldrar, nattvandrare och Mattus, å bubblig red bull och yoghurt. I lördags åkte vi runt och leta lite på second hand. Sen dog vi på café och åkte hem till mig. Fick överskottsenergi, letade förgäves efter gnuggtatueringar och sen kom hem till mig igen och dog. Vi bjöds in till min systers kak-kalas. Vi åt och åt. Sen fastnade vi på mitt gamla rum till sena timmar och garageband + Johnny Depp. Hepphepp!
Då försvann den helgen till minnen. Allt går så snabbt och jag hinner inte med.

Lester Square Station till St. Pauls Station.

Kategori: allt å alla

London del 2.

Detta är nära Lester Square station så antar att detta är Lester Square (eller nära i alla fall). Här är det fullt med kontor och det är väldigt mycket liv, speciellt vid lunchtid då vi var där. Åt på PizzaExpress, en inte så stor men väldigt lila restaurang med en god pizza med ett hål i sig och massa rocola på. Precis vid kanten av denna restaurang och där bilden är tagen finns en gata man kan följa för att komma till ett ny öppnat köpcentrum. Som inte är som vilket köpcentrum som helst utan väldigt fint och öppet, mer som en stad ungefär. I närheten finns Absolut Vintage som jag tycker man ska besöka om man åker till London. Det finns massa fint. Där fann jag en svart lång klänning som såg ut som en 20-tals begravningsklänning. Väldigt fin men jag hade så lågt blodsocker så orkade inte. Haha. Som det kan gå. Men Emma hittade två saker i alla fall.
Milleniumbron, den heter så för den byggdes 2000. Den som är med i Harry Potter. Därför tog jag förfärligt många bilder på den, det beror på att Malin gjort mig till en HP-nörd (När ska jag få låna fyran egentligen? Avlider lite). Tate Modern i bakgrunden.
"EAT RUBBISH"
Blackfriars Bridge!!!!!!!!!!!! och lite av Southbank och River Thames.
St. Pauls Cathedral och Wobilly Bridge, som den också kallas... Alltså bron.
South Bank.
Tate Modern, ett modernt konstmuseum i ett gammalt värmekraftverk. Det verkar ganska omtyckte. När en av de som jobbade i en 2hand i Camden frågade vad vi skulle och vi sa Tate Modern, blev hon jätte glad och sa att hon älskade det. Sen frågade hon också om vi var syskon, hon tyckte dock inte vi var lika.
"Free Hugs", man delar ut gratis kramar. Efter gruppkramen såg han nöjd ut.
Stalkfotar människor i rulltrappan.
Handgjorda solrosfrön, varje är unikt.
Sen fick jag veta att man inte fick fota mer så då åkte kameran ner och fram med penna och papper för att kunna komma ihåg fina saker. Det fanns väldigt många duktiga tecknare och en å en annan duktig målare som jag fastna för. Får visa dem någon gång.
Jag kan inte låta bil att stalkfota......

Poolparty med Malin.

Kategori: allt å alla

Emma min syster på bilden, dels för att jag gillar den och för att hon värmde mig när jag kom hem alldeles frusen efter en simtur med Malin.
Det var en bra simtur och fint att träffa min vän. Jag tror jag behövde det efter den lilla depressionen jag dragit på mig med en helvetisk tandställning (ändå har jag bara på underkäken än så länge) och en allmänt konstigt äggheadfrisyr. Jag är ganska nöjd med den fast luggen är konstig och jag har tillplattat hår så det är slickat fram.
Imorgon tror jag att det blir rep med mina framtida gatumusikantskompanjoner men har inte hört något om det än så vi får se.
Denna månaden peppar jag bandrep, -spelningar och bob hund.
Ha det bra kexchoklad!
(Note: Efter lite upprörda och förvirrade kommentarer (Malin känn dig utpekad.) så måste jag nu tillägga att Emma gör en fuskis. Hon tog ett gammalt örhänge och gjorde sig en fake-septum till hennes punk-pjäs i skola. Ack ack som ungdomar tvingas offra sig för skolan nu för tiden.)

Cacacacacacacacamden.

Kategori: allt å alla

London del 1.
En del av den största och populäraste gatan i Camden. Affärerna är väldigt fixade på utsidan.
Stabell market. Det är en marknad i gamla hästboxar och det står järnhästar lite överallt.
Camden lock, där finns en jätte fin secondhand och mysigt café bland lite mer hälsospaceade saker.
Emma och jag upptäckte ett piano och försökte spela det som stod på den.
En älskvärd skivaffär, som ett hål i väggen typ. Andra gången vi var där. Lika fint som alltid. Emma hittade en velvet skiva och vi fann massa Babyshambles och Bob Dylan vinyler.
I affären bredvid fanns det ravekläder, neonprylar och allmänt raviga saker. En jacka med luva som såg lite ut so en blandning mellan guldbroderier/sagan om ringen och en utomjordning som min mamma tyckte om.

Ett slumpmässigt urval av bilder från Camden Town, en del av London. Dock såg jag inte riktigt vilka bilder det blev och de flesta är ganska gråa för jag har inget program än på datorn som kan fixa det. Sen orkade jag inte riktigt heller.

You're a Leo and I'm a Geo

Kategori: allt å alla

Kanske ploppar det upp något från london. Som en katt eller några bilder.

Dead end

Kategori: allt å alla