MRIMTTSSON

Utkast: Aug. 22, 2010

Kategori: allt å alla

29 augusti 2010

Kategori: allt å alla

Och så kom mig sextonårsdag. Dock vet jag inte om jag gillar födelsedagar längre... Hm. Vi får se. Hoppas alla får en fin dag, Michael Jackson fyller ju ändå år. Who's bad?

I'm a dolphin tramped in a human body

Kategori: allt å alla

Första bilden är från min vägg i mitt förra rum, den är saknad. Sista bilden är på Emma och Johan som är i turkiet. Jag saknar Emma med. Imorgon är det hajk. Jag har målat en stol blå och blivit lite besatt av ögon. Ögon som man målat på handen eller någon annan stans. Det är läskigt men ändå så gillar jag det. Precis nu hittade jag en ny the horrors låt men ingen vattenkamera. Efter maten ska jag träffa Ellen som jag inte sett sen i tisdags tror jag. Har blivit besatt av denna låt. Igår köpte jag kuddar till mitt rum och fick jätteont i huvudet. Min garderob kommer inte fören om två veckor, typ. Vet inte vad jag ska skriva. Jo rubriken kommer från Elvispis Elin. Hejdå

LAdiDA, besta ordät

Kategori: allt å alla

De senaste dagarna har varit fina i goda vänner lag. Två av oss hattifnattar har började skolan i måndags, Alice var på egna äventyr och då vart det jag, Ellen och Elin. På måndagen chillade vi på grillen och hade det allmänt mys med fattiga riddare. På tisdagen var det Alice födelsedag (GRATTISGRATTIS). Vi överblivna åkte till stan där vi hade frukost på expresso house, vårat häng nu för tiden, och sen shoppade vi loss på monki. Där skrämde Anna oss och hon och Elin stack iväg för att se på beck. Ellen och jag bestämde oss för att köpa muffinsen till Alice som vi pratat om så länge och det gjorde vi. Det var nog den mest pimpigaste muffinsen i världen av choklad. Skaparna (E&jag) tyckte om den, men tyvärr delade Alice inte detta med oss. Men men. Sen hängde jag och Ellen bland böckerna och Wayne's coffe på akademibokhandeln. Vi blev fasligt tröstiga och köpte oss var sin jordgubbsmust. Sen shoppa vi papper och mötte Elin och Anna igen. Vi for hem. Anna gick hem och åt. Vi andra gjorde en myshörna i mitt rum med jordglob och gottgott. Musiken på pratvolym. Det var fint!

Imorgon är det min tur att lämna sommarlovet och Trygga Torslanda. Jag börjar nämligen GYMNASIET. Bussen 07.55 blir det. Sen har jag 5 min att springa över vågmästarplatsen och komma med bussen till Eriksberg. Det blir tufft. Men frukta ej. Jag har en plan B.

Hoppas min klass är bra, men som Anna sa: KLART DOM ÄR!. Jag hoppas det Anna. Jag hoppas det...
å nu ska jag borsta tänderna, spela gitarr och sova i mitt NYAAAA RUM! DET ÄR PIMP!

Jag börjar skolan imon..... OOOOH SCARY!
Jag har en jordglob, pilutandehj!
Mitt läskiga naglack. Jag vet inte om jag gillar det. Funderar på att skänka bort det. Någon aspirant?
Socks, socks, I like socks. They're here, they're there, I even like to wear them as underwear. Nope ska ha dem imon. PIMP
Web-cam bilder vad hade man gjort utan dem? Borde kanske posta upp vanliga med dock.... eeeh.
Godnatt!

Eliot Pauline "Coco" Sumner

Kategori: allt å alla

two from the 60's, one that takes place during the 60 's and one that has nothing to do with the 60's

Kategori: allt å alla


Fyra filmer jag sett denna veckan. Med Dustin Hoffman, Colin Firth, Julianne Moore, Heath Ledger, Lily Cole, Jean Seberg och Jean-Paul Belmondo. Jean Seberg är min hårikon typ. Haha. Hennes korta hår är bäst!

Idag blev det en tidig uppstigning eftersom mamma och jag skulle till stan. Jag köpte en min dröm kalender fast i fel färg. Kalender är viktigt tycker jag, man måste gilla den så är ganska petig med det. Tönt. Jag fynda lite saker på åhlens från whyred och bota min önskan efter gröna färger. Ett par gröna tights och en grön tröja. Primaprima!
Nu är jag mätt och belåten från blåbärsungspannkakan vi gjort. Snart har också blåbärsmuffinsen svalnat och är ätbara. Vi kör AliceBerglundsfarmors style med massa bläbär. We like blåbär! All day and all of the night!

I'm a fly, I'll die tomorrow or so give me all you've got

Kategori: allt å alla


Idag bär det av till das stada med flickorna E, Elin och Ellen. Vi ska shoppa för Elin var på sådant shoppinghumör, jag tror vi alla är det i hemlighet. Sen vid två blir det inception. Jag har inte jätte hög förväntningar och vi får se om man ens fattar den. Kollade på vår reservation och den är 2h 28min... Oj.

Helgen har varit trevligt chill. Chill på Grill. Jag gillar inte det uttrycket. Igår åkte Emma till Säffle och körkortsinternat i två veckor. Malin åkte till Turkiet. Nästa vecka är det kulturkalaset, kanske Koster och way out west.

Efter det är det bara en vecka kvar innan jag börjar första ring. Appp tänka sig tiden går fort när man har roligt.
Nu ringer min mobil, klockan är nio.

första låten är så himla underbar. Synd att det inte fanns en riktigt video och att Laura Marling spelar på 18årsgräns på stayoutwest... Funderar nästan på att maila henne och säga att hon måste spela någon annanstans så jag får se henne. åh