MRIMTTSSON

helplessness blues

Kategori: allt å alla

Klicka på bilden.

Fetaste jackan.

Kategori: allt å allaLjuva festivaler, Emma är inte bra på att köpa te men förpackningarna är fina, jacka från helgen.
Cool kid bjuder på sig själv (öppen gylf-power) innan jag ska laga lite mat, pasta+mozarella+spenat+tomat, och dra till skolan. Gitarrlektion på schemat och massa att inhandla.

22 Mars 2011

Kategori: allt å alla


Ett ständigt pulsande. Nacken är spänd. Hur jag än vrider mitt huvud eller ens rör mig är en ansträngning. Jag är inte sjuk, men ändå känns det som om jag har feber. Det är som en virvelvind i mitt huvud, tankar om vad jag måste göra flyger runt där. Listorna i mitt huvud görs långa. De vill aldrig ta slut. Jag går ut för att ta luft, idag stannar jag hemma. Allt blir bättre med sol och frisk luft istället för ett instängt hus. Omedveten om min omgivning går jag där. Ett lugn infinner sig i min kropp. Men i slutet av promenaden kommer den pulsande smärtan tillbaka ännu värre. Jag sätter mig, masserar mina tinningar. En film från 1938. Jag glömmer tid. Efter 2h är stressen borta. Jag hamnar i en dvala utan stress och vad som måste göras. Som mitt egna lugnet innan stormen-bubbla.
Allt är bättre nu, det är som jag vaknat till. Fått saker gjort som verkat omöjliga. Jag har ännu inte klivit över tröskeln men är på väg. Det känns som jag fått vind i segel. Tillsammans med min nya upptäckt Fleet Foxes.

min vän nattdjuret

Kategori: allt å alla

Så många bilder, så lite plats. Och så pajade uppladdningssaken, dessa fungerade i alla fall. Hehe
Mina morföräldrar lämna fin present, en hemstickad tröja väntade på mig efter repet.

Jag har repat i sju timmar idag, inte undra på att jag är trött nu. Tänkte gå och lägga mig för en timme sen, misslyckades med det. Tänkte ladda upp bilder, men det var för många. Denna helgen har varit fylld av piratbloopers, galna jackor och fint. Jag är för trött för att skriva. Kommer ändå inte sova. Nästa vecka blir nog stressig men rolig. Både ska gå och spela på konsert, fredag FVV-spelning och Lördag Bob Hund i Malmö med bästaste Alice. åh ett skins-avsnitt väntar på mig också. God natt!

hatt min katt snatt mäh.

Kategori: allt å alla

Du, jag och mjölkpaketet.
Ellen mitt snus var här en stund. Följde henne hem och nu är mina mandlar konstiga. Hon är bra.
Jag har massa bilder från olika tillfällen som jag borde ladda upp, men har ingen tid och ork. Fast i framtiden. Nu ska jag äta müsli (min enda kost för alltid) och lära mig om demokrati och Kuba. I helgen och nästa vecka måsta jag köpa något klädesplagg och klippa av mig luggen för jag avlider.

ibland är världen finare upp och ner

Kategori: allt å alla


Hela förra veckan var min trädgård översvämmad. Jag uppskattade det då träden och himlen speglade sig i vattnet, men min mamma var inte lika förtjust då vi fick vada oss fram till dörren. På andra raden är en fin bok jag lånat när vi pluggade på biblioteket och jag stötte på Ellen. Bilden efter är på väg från biblioteket.

Idag gjorde min grupp klart, eller försökt göra klart en samhällsuppgift. Men det gick inte jättebra vi hade mest överskottsenergi eller var helt döda. Senare träffade jag T-landas stolthet Emelie och vi gjorde paj med säkert spelandes ur högtalarna. Idag har varit en fin dag att träffa Emelie och prata i telefon med Alice och Malin, det får mig att bli påmind hur mycket jag saknar människorna.
Imorgon ska allt bli vitt, jag ska göra klart en svenskanalys, spela gitarr och gå på Emmas ensemblekonsert.
Åh ljuva donner-onsdag!

stålkäft.

Kategori: allt å alla


Det är 13 veckor kvar. Dagarna går snabbare och jag är gladare än på länge. Det är konstig. Hoppas det håller i sig, lika så att våren och solen håller i sig. Det gjorde det dock inte idag. Fin "donneronsdag" (egentligen tisdag) igår med strössel i tandställningen och skratt.
Nu ska borde jag göra matematik. Vi får se.