MRIMTTSSON

Kärlek från första ögonkastet!

Kategori:

image552
The smiths- stop my if you think you've heard this on before

Färger!

Kategori:

Somebody?!

Kategori:

image550

Jag vill verkligen åka till stan!!!!! ska få en killers skiva eller jag kommer få betalla den själv så...jag kommer nog inte ha så tråkigt sen.

Thjosan!

Kategori: allt å alla

jag har inte bloggat på länge det beror på att jag har haft fullt upp med skolan. Fotbollen och trummorna har börjat och Gitarren börjar snart också så det är lite körit...

Dagens låt: The killers- Mr brightside

Those dancing days...

Kategori: allt å alla

Jag sitter och tänker på veckan som varit eller igentligen hela lovet medans jag lyssnar på the cure och those dancing days i mina nya högtalare som jag för övrig är jätte glad för. Jag har sett två biofilmer på lovet, "Good luck chuck "och "förtrollad".

image542
UPDATE:  MANDO DIAO Fredag den 7 Mars

Kate Nash- Foundations

Kategori:Denna låten är bra :D<3<3<3

Aquatic

Kategori:

image533

 
Foto: TeenVouge

När Jag kollar på de här bilderna drömmer jag mig bort till varmare länder med turkost vatten, Men jag tänker också på klimatförändringen och min pappa som är i Kina... Iallafall ger bilderna inspiration så man blir färgglad både inom och utombords i de nu grå Sverige. Jag älskar färgerna och de blå glasögonen.

AGYNESS!!!!

Kategori: allt å alla

image532
Agyness är inte bara årets modell. Hon är både cool och har en unik stil som inspereras.
Agyness är min nya favorit inom modellbranschen.

Soho & London

Kategori: allt å alla

image531
foto:
Teenvouge

Idag så har jag varit kanska seg. Morgonen började inte speciellt bra min pappa ringde och väckte mig. Hela förmiddagen till kl. 3 gick jag runt i pyjamas tills min mamma ringde och sa att jag skulle ta en buss 15.29. Jag sket också i mössa så jag frös nästan ihjäl i väntan på bussen, Men jag får antagligen skylla mig själv. När jag väl kom fram så möte jag mamma, gick till banken och sedan fikade vi. Vi gick också in på Lindex och där hittade jag två nagellack. Färgerna var  53 London och Soho. London har en röd och väldigt fin nyans, Tror det kan bli min nästa favorit. Nu ska jag fortsätta läsa i min bok om Mma Ramotswe (som jag för övrigt inte vet hur man uttalar) och sen ikväll blir det dubbel avsnitt av heros :D Idag har jag också kommit fram till att jag är beronde av nagellack. Jag har köpt oerhört många nagellack på en väldigt kort tid....

Puss Cerise


Dagens outfit kommer nog komma upp senare i ikväll eller imorgon. Jag hade på mig ett par svarta jeans från cheap monday, en t-shirt från monki och en julröd slipover eller hur det stavas som är min pappas gamla.


Dagens låt 
                                                
Paolo Nutini-
New shoes    
Blir så glad när jag hör denna låten och vill bara sjunga med även om jag inte riktigt kan texten, men den lär jag mig nog snart.