MRIMTTSSON

Crêpes here we come!

Kategori: allt å allaUsch jag kan inte säga att jag gillar min prao. Den är verkligen tråkig, så den blir hemsk. Sitter mest på en stol i ett kök. Jag vet inte om jag överreagerar, men jag vill inte gå tillbaka dit. Jag måste antar jag. Fast jag tänkte ge den en andra chans, men kan man byta prao under de veckorna man praoar? Jag tror inte jag ska älta min prao för då blir allt bara jobbigare´. Får helt enkelt stå ut.

Malins och min promenad igår livade upp mig i alla fall. Det var kul, haha

Aja nu ska jag kolla upp busstider för idag blir det lunch med Ellen.

När man söker sorger lalal glömma.

Kategori: allt å alla

Dagens låt.
Rosen- Arne Qvick

Jag har träning snart men vill inte gå. Kommer nog tvingas göra det ändå.

Jag har blivit blödig.

Kategori: allt å alla

Människor förändras. Man mister vänner och hittar tillbaka igen. Ellen vi firar 10 år i år :D 1999-2009 haha<3
Vi har varit med om mycket och mer ska det bli. Festival i nian och resor. haha vi får inte glömma att fira!

En dag jag inte kommer glömma på länge :)
KILL BILL KLUBBENMan fick akta sig för denna filur för annars fick man smileisar på sig.

Jag blev ett offer
Anna är så otroligt söt.

Dagens outfit.
80-tals green peace tröja, med texten "No time to waste"
Team sportia byxor.
Vilken modeslav man är
haha.

Happt People never fantasize.

Kategori: allt å alla


Jag tog bort det jag skrev om viktnoja. För om jag tänker efter är jag nöjd med mig själv. Men man kommer alltid ha kritiska tankar om sig själv. 
Jag såg precis att jag måste dammsuga min data. haha. Det låter lite sjukt men David har tipsat mig om hur man gör. Jag är nästan klar med städningen av mitt rum. Ska fortsätta idag med det jag hinner. Tänk att man kan känna sig så lycklig bara av att ta bort skräp från golvet. Mitt rum är någon bättre nu än vad det var när jag var liten haha. Man behöver inte göra en egen väg bland alla leksaker. Man kan röra sig någorlunda fritt. Hurra! Hurra! Värsta vad jag har börjat skriva hurra på senaste tiden. Nu ska jag nog försätta min städning! hejdå
Pianon är fina. Bild från den film jag verkligen vill se i sommar. New york, en bild jag satt ihop. Sommar nostalgi. Jag längtar till sommaren.

Lika som bär

Kategori: allt å alla

Det är inte alla som har en syster som liknar Arne i Torkel i Knipa.

WOOOOHO!

Kategori: allt å alla


Min måndag är räddad jag hittade hörlurar, tre till och med fast med varierad kvalité.
Nu ska jag lyssna på Birgitte Bardot.

Bilder: Eds järnväg och mitt förre detta busskort :)

23/05.20.2659-09

Kategori: allt å alla

Cruel town dunkar i huvudet.  Foten domnar snart bort. Allt ligger slängt ner på golvet. Ett golv som behöver dammsugas. En rygg som värker för att man hukar sig ner till tagenterna på datorn. Väntan på att en syster ska komma hem. Det är min lördakväll det. Men jag ska nog ta å göra något av den. Städningen idag har gått helt okej. Har både gjort mer och mindre än vad jag hade tänkte mig.

I morse.

GÖTEBORGSJUKDOM

Kategori: allt å alla

GU har byts ut till GS. Linnea smsa mig precis. Varför har västtrafik gjort det. Jag skickade fem sms för att jag trodde det var jag som gjorde fel. GS vad betyder det egentligen? GU betydde ju göteborgungdom.

Hade lust att lägga upp lite låtar så här kommer låtar jag alltid blir lycklig av.
Några av mina favorit band just nu eller var för ett tag sen.
Shout out louds- tonight I have to leave it.
Haha den lilla flickan. De verkar vara riktigt snälla i SOL (Haha sol) än gemfört med andra band, som mando diao t.ex.

Hästpojken- utan personlig insats, det är läskigt vad jag har blivit besatt av denna låt.

The Pains Of Being Pure At Heart - Young Adult Friction
Ska nog köpa deras skiva om jag hittar den.

Vampire Weekend- Oxford Comma och Kids Don't Stand A Chance.

Florence Valentin -Upp sociala, ner på systemet.

En bild säger tusen ord.

Kategori: allt å alla

I Torsdags var jag och dessa bra människor på Liseberg. Vi var en aning trötta men det var en kul dag. Har nog aldrig skrattat så mycket i kållerado förut.

Jag vet inte varför jag la upp dess bilder haha, men jag skrattar varje gång jag ser dem.

Ellen Likes Carrots.
Vi åt kanon glass. Det var gott haha. Fast choklasåsen var lite konstig.
I väntan på femmans spårvagn.
 Haha puss på er!<3


Som ett getingstick.

Kategori: allt å alla


Lite bilder från Liseberg kommer nog någon dag :)

Jag blev lite sur igår när det inte funkade så bra. Haha.
Jag tror att jag ska försöka skriva mer personligt och vad jag tänker. Känns inte rikitigt som jag gör det och får skriva av mig. Orsaken till varför jag inte gör det kan bero på att jag känner mig så egoistisk att skriva jag, jag, jag. Kan inte riktigt prata om mig själv för att jag känner mig ego. Men om någon tycker det får det väl sluta läsa denna blogg. Men jag tror att det kommer bli svårare nu än förut. För att nu så får jag skriva av mig till Malin. haha. Det är riktigt kul :) Det kan också vara skönt att bara skriva om nonsens saker. Haha. Det får bli en blandning helt enkelt.

Idag ska jag försöka städa mitt rum vilket är en omöjlig uppgift. Jag ska få ett nytt soffbord. Eller nytt och nytt. Min systers gamla som inte är så gammalt. Hon har bestämt sig för att inte ha våningssäng utan vanlig. Ibland känns det som hon bara får nya saker till sitt rum och mitt rum står fortfarande utan något riktigt golv och väggar. Jag trivs ändå i mitt nuvarande rum. Det kommer bli lite sorgligt att lämna det. Om det nu händer så att säga. Ska försöka fixa det så gott det går. Försöka hålla reda på mina saker och inte stöka ner så jag kan dammsuga oftare. Är allergisk mot damm och pollen så det skulle nog vara bra. Det är ändå lite svårt att hålla allt helt rent om man har en stor skrothög i ena hörnet av rummet. Det kan vara jobbigt att inte ha en dörr heller till rummet. Min syster t.ex. och ibland mamma och pappa tror att det bara är okej att springa in i det hur som helst. Men det är det ju inte.

Sen ikväll ska vi besöka min prao så jag vet vart den ligger. Praoen börjar på många och det ska bli kul, men tufft tror jag. Jag vet dock inte hur jag ska överleva dit resan eftersom mina ipodlurar är sönder. Jag får antagligen köpa nya på måndag då jag och mamma ska köpa lite saker till mig. Nya converse, vet dock inte om det blir svarta, gråa, vita eller lila, Monki kavajen som jag varit nära på att köpa i evigheter. Ska nog också se om en rut.m.fl. skjorta finns kvar. Jag har nog aldrig köpt något där men någon gång måste bli den första. Kanske följer ett par svarta tygskor med, men jag får se om jag köper ett par till nice och popkollot istället. Just det ja. Jag ska på popkollo. Lite nervöst men det ska bli kul. Hoppas bara jag träffar några roliga människor. Nice och Dyrön ska också bli kul. haha. Hoppas vi bara överlever Dyrön från mygg och annat hemskt.


Inspirationen till min frisyr.

Jag känner mig otroligt trött och orkar inte bry mig om något. Jag tycks ha fallit in i mängden. Det är något jag inte gillar. Det är det som jag oroat mig mest för. Jag vill uttrycka mig. Det är som jag är en dvala och aldrig vaknar upp. Snövit som väntar på sin prins som aldrig kommer. Fast nu har jag fått en liten känsla av hopp att jag snart kommer vakna. Ska försöka gör allt i min makt för att väcka mig. Jag tror att jag måste få saker gjort innan jag vaknar. Jag tror det är lite det som håller mig i sömn. Som min syster skulle uttrycka det jag har zombiemakt över mig. Haha. 

Det kommer gå så bra för dig, Emma på Lerum. Du kommer gå bra för dig genom hela livet. Du är inte en sådan person som låter sig vara olycklig i din tillvaro. Du slår dig ut. Du kommer lyckas på ett och ett annat sätt. Och jag kommer vara stolt över dig vad du än gör. För jag vet vem du är och vad du gjort för mig och andra människor.

Nu ska jag försöka städa skriv bordet så att jag kan ansluta datan till mina högtalare. Denna dagen kommer bli en tuff kamp mot dammet och stöket. Önska mig lycka till för jag behöver all hjälp jag kan få. Senare kanske jag bakar rabarber paj och försöka få med mig på en joggingtur.

Cold people cruel town!

Kategori: allt å alla

Jag hade skrivit ett jätte långt inlägg och lättat lite på hjärtat, men poff så försvann det. Jag får göra det någon annan gång istället för nu ska jag nog snart lägga mig och musten gick ur mig. Så Godnatt!


Filmen jag såg idag med min syster och mamma. Domino. Den var ganska bra, lite mycket av allt bara.

Tell what your secret, La VOIX

Kategori: allt å alla

Elin sitter och babblar om La Voix och Magdalena. Jag tänker på killen från ungdomsmottagningens kykling gula skägg. Eller nää lite bara. ar pluggat No men känns inte som det är en ide. Pluggar på sånt jag redan kan, men egentligen kan jag kanske inte det. Hmmm tufft. Ellen var hemma hos mig ett tag och fika. Tog kort på allt vi gjorde, hihi

Nu ska jag svara Elin och plugga lite hejdå!Stod mellan en oryxantilop med öken bakgrund och en tukan i djungeln kunde inte välja, så det blev båda.

Önska mig och alla i min klass lycka till!

My mother rules! HAHA

Kategori: allt å alla
Jag stör mig på alla jävla gubbar som jobbar hos min granne. De tror att ingen ser när det ställer sig vid ett träd eller två buskar. Men det gör man! Gaaah vill inte ha en massa piss på en stig bredvid mitt hus. Blir förbannand.

Är oerhört trött och irriterad idag. Stressad över prov fast egentligen kanske jag inte borde vara det och ta tag i saker. Nojig är man med. Åh att jag orkar. Funderar på att springa lite senare och göra smoothie. Sen så var min pappa snäll och sa att han kunde skjutsa mig till mina trummor. Tur är väl det för jag hade inte orkat gå från busshållplatsen till trummorna det är en bit att gå fram och tillbaka. Ja nu ska jag nog hänga framför Top Model haha och kanske plugga NO. Glädjeskutt att vi inte ska springa på gympan imon! haha kom precis på att jag sa att jag skulle springa men orkar inte springa på gympan. Det är två helt olika saker.

Bilde olika flickr och korna tagna av mig :)
Hejhej!

Happy or not?

Kategori: allt å alla

Inte bästa kvalitée men tack Elly för att du filma :D

Too much for you so little time
You don't know what too do
When I'm doing something like that

Tre andra på G !

Jag kan inte gråta.

Kategori: allt å alla

Fransk musik är så fin, den har känsla. Edith Piaf boken jag läste väckte verkligen ens intresse för det och man får vet hur de mesta av de gamla franska artisterna var.

Kom och tänka på Bd och läste en artikel om dessa underbara gossar. Har nog aldrig fattat att de har splitrats. Vill inte fatta, de finns ändå alltid i hjärtat jag vet. Men dom får inte sluta! Orkar inte det. Jag har liksom stängt av alla känslor för att inte se klart. Måste väl vakna snart, men inte än. BRODER DANIEL FOREVER!

Jag längtar till sommarn och skolan slut. Fast har prao innan. jag vet itne om man ska kalla min praktikplats lyckad eller förfärlig. Jag ska jobba på café. Sommarjobb tänker nog många på, men jag vet inte om jag vill sommarna ska man bara ta lugnt, fast ändå...
Ska nog fösöka fixa något mer.

Ååååh! Vad bra vi börjar bli på låtar nu med bandet, yey! Ska spela in i sommar också *Glädje skutt* Är inne på min mammas data så har inga andra bilder
 
1. Boder Daniel
2. Edith Piaf
3. Exempel bilder på datan
4. Bara för jag är hungrig och har komplex ;)


my little tomato

Kategori: allt å alla

'
Emma, Emma systra mi vad skulle jag göra utan dig?
Du är min bättre halva.

Dagens Bild:

anyway I'm not alone

Kategori: allt å alla

Jag väljer mellan att plugga lite no eller att irritera min trummande granne med en trumbattle, lutar med åt det sista.
*ELLEN VI MÅSTE SKAFFA WOW-BILJETTER SNART!*

Jag älskar låten och reklamen+parfymen, den gröna. Funderar tillochmed på att köpa den, busigt.

*Bilden som jag kommit för att kalla "SKRÄCKEN". Ser lite ut att ha en prick på käkbenet och bilden är ganska ful överhuvudtaget men jag måste ladda upp den. Annars hoppar min onda tvilling (människan i spegeln på mig) på mig och biter mig :S* Hej jag har ingen pupil eller ögonfärg :D
Mitt älskade Äpple och lite av mitt stökiga rum ;D


*PLOMMONTRÄD*


Mari- Vad står det på armen?
Emma- Emh va?
Mari- Sexbomb?
Emma- Nää libertine


*Let Me Introduce Myself I'm A Man With Wealth and Taste*

And her name is Anna!

Kategori: allt å alla

Rolig Vecka! :D och igår var det kul, saknade dock Ellen :/ <3

Konfimerades i helgen, har tyvärr inte laddat in bilder än på denna datan. Men en bild på Anna och lite mig bjuder jag på :D (klippte bort mig och någon undrar varför det ser lite weird ut)

Nu ska jag duscha, foto våren och skriva ner våra nya låtar!