MRIMTTSSON

sann fakta

Kategori: allt å alla

Mitt rum är nästan helt rent på fläcken för första gången på 3 år och hästpojken är bra :)
1. Twiggy, nyårfriss kanske :D
2. ? Kanske ska klippa mig så fast utan lugg, min syster har ju bob och lugg nu den snyggishen.
Eller så kör jag på den hederliga malfoy+strutfrissen i ett par år till
Min plan så här på kvällskvisten

jag spelar utan insats här

Kategori: allt å alla

Tidigt denna morgonen åkte jag och min pappa till stan för att köpa bas- och gitarr-ställ. När han klippte sig sprang jag runt i affärer och köpte en kofta på Topshop och en svart basker plus två halsband på H&M som jag fick rabatt på. Muhaha. Sedan tog jag tvåan till min mammas jobb där vi möte pappa och åt på en mysig pizzeria med mjuk och underbart bröd. Efter en margaritha som var otroligt god sa vi farväl till min mamma och fortsatte till en chokladaffär där det inte hade fudge, men min pappa köpte saker, den gottegrisen. Vi gick in i Gitarren och sen for vi till andreasons eller vad 4Sounds heter nu för tiden. Efter det fick jag hänga med min pappa på tråkiga saker. På en WC-butik där jag mest gick och skruvade på kranar så en gubbe gav mig blickar som kunde döda.
.
Påvägen hem släpptes jag av hos Malin som mötte mig. Hon guida mig igenom hennes radhus. Vi drack te och dregla över BD-lådan medans hennes katt fjäska. Haha. Sen missa vi bussar och sprang men hann till Bengans innan det börja, 16.59 tror jag klockan var närmare bestämt. Perfekt med andra ord. Vi köpte varsin skiva även om jag inte hade tänkt göra det... Lyssnade på 4 låtar som var brraaaaaaaaaaaaa blev imponerad eller beundrade deras spela ganska hårt, efter signering. Sen var det slut, lite snåpet/snopet. Vi tog vagnen, missa 25, sprang till 24 kom till krysset missa 25 igen. Frös och tidtabellen var borta. Såg 25 åt andra hållet och hoppa på åkte med den tills den vända och hoppa av för min mamma kom eftersom hon handlat. Lämna Malin hos sig och fortsatte vidare.
.
Nu sitter jag och lyssnar på Bon Iver och St. Vincent, så bra. Har druckit te och ätit mjuk pärlan. Sprang runt i mitt hus. Gillar inte att pappa är på ovan våningen fast han städer ut sin garderob så kanske hittar jag något fint.
Om ni orkar läsa.
hejdå och tack för en trevligt dag!

Hello hansom

Kategori: allt å alla

Jag hade tänkt mig att göra några bilder och skriva om dagen, men jag stötte på dessa underbara bilder så uppdraget sköts upp. Fast nu ska jag nog göra det ändå. Nyår snart.

Jag gillar mitt nya paraply

Kategori: allt å alla

Ram Di Dam. Igår var jag med Emeliana. Haha

Kategori: allt å alla

Jag passade på att ta kort, KANIN!♥

When you were young and your heart was an open book

Kategori: allt å alla

Jag lyssnar på lugn inte jul musik, men som ger julkänslor. Haha
Om fyra timmar bär det av till Dals-Ed. Det ska bli kul. Snart ger jag nog mina föräldrar julklappar. Emma har redan fått sin julklapp som det fanns en röd plåtburk med anti-jul-piller i. Hon blev glad och det var sådan där goda choklad pluppar med hårt färgglatt sockerskal.
Idag har jag inte gjort så mycket. Men det har varit skönt. Tror jag ska redigera bilder och kanske rita. Packa och fixa måste jag med. Snart är 2009 slut och en termin kvar på skolan. Hm. Vad ska jag välja för gymnasie? Jag kanske vet eller inte.
.
Haha. Snö bilder! Tror det var iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii måndags.
Jag har en kärlek till suddiga skogsbilder med små ljusprickar.
.
.
.
.
.
.

rubicskub

Kategori: allt å alla

Jag är lite skitzofren och min homeboy har socialfobi. Min mage kurrar och jag ska nog sova snart. Om en dag är det jul. Vet inte om den kommer bli som vanligt, eller bättre känns som det. Fast ändå inte.
Nu är det i alla fall lov.
Det är konstigt hur lätt de uppmuntrar, men hur allt dalar och reser sig hela tiden. Hatar det, orkar inte. Ni måste vara trötta på det.
förlåt
Why do you care?

Kan äntligen andas. MOHIIHYTRH SUPER MARIO KRISPY

Kategori: allt å alla

Jag och min kompis Bertil-Arne photocabineade oss förut och nu har jag tråkigt och detta är resultatet.
Efter sims med jultomten så är min mobil full med bilder och ett nytt beronde har framkallats av fightspel på tvspel. Muhaha.
Vackert. GLAD GUBBE

små saker gör en glad, andra ledsen.

Kategori: allt å alla

Min pappa fyller år idag, GRATTIS PAPA! ♥

Tyskan gick bra idag, lite segare än de andra två dagarna och gröten var god i maten todayyy.
Vet inte vad jag ska skriva, men kände att det var lite tyst här. Fast så går det.
Allt är lite upp och ner nu, bra dåligt och konstigt. Förstår inget längre...

haha, mitt hår. Vad det ser ut!!!!! Anna reser bort den söten. Ha det bra!<3
Photograf: The one and only Ellen Thorshag

Idag var familjen och jag på resturang och jag åt jätte god men otroligt mättande pasta med lax och spenat.
Sen ville min arma moder se the informant eller vad den hete, som var otroligt långtråkig. Tyckte den vara i hundra år och Emma tänkte somna, men det funkade inte, stackarn.
Nu sitter jag här och gnällsjunger till allt. Hmm life weird.
Föresten. Framtida tatuering på bilden. Hehe, kommer nog aldrig hända.

hm.

Kategori: allt å alla

Väldigt ofta känner jag mig ful eller annat, men det är egentligen bara att skit i det. Fast det kan vara svårt. Ändå på sista tiden har jag mått så mycket bättre om mig själv. 

Kärlek är för dom, dom som har tur.

Kategori: allt å alla

Rätt fula bilder, men okej haha. Jag gillar dem på ett sätt.
Är klar med svenskan. Mamma typ bestämde att den skulle heta kusinerna och döden. Jag bara skrattade så nu heter den det. Ganska fult, men enligt henne heter deckare så, men okej. haha.
Nu ska jag nog läsa lite so eller redigera bilder och sen se grey's. POWER!