MRIMTTSSON

29 september

Kategori: allt å alla

The drums dunkar ur mina högtalare. Min kropp börjar mer och mer ta igen sig från den afrikanska dansen. Det var väldigt roligt att dansa, lite flumigt men så stimulerande. Vid köksbordet när jag kom hem fick jag höra av min mamma hur hon lyssnat på beat on the brat med ramones hela dagen tack vare vår allsång i bilen till den, denna tisdagen. Sen berätta hon hur ett barns beteende på bussen fick henne att lyssna på den hela vägen hem. Tänk hur man kan påverka sina föräldrar.
Nu sitter jag i mitt ganska nya läppstift. Tror jag ska ha det imorgon eller på fredag. Det är halvdag då så kanske är det bäst på fredag. Imorgon efter skolan ska jag jamma med en. Vilket ger mig prestationsångest. Men det kommer nog gå bra.
Mitt trio-projekt har blivit bra. Först var det så tråkigt och min grupp vara bara dålig. Men i tisdags bestämde Ulrik och jag oss för att byta bort backstreetboys mot kent. Då blev allt mycket bättre. Nu borde jag läsa ljudteknik. Mikrofoner och sånt viktigt man måste kunna för att klara sig i världen, höhö.
Det enda negativa denna veckan är att jag tappat bort min kalender. Där skriver jag allt. Nu är mitt liv borta. Usch jag får en stickig känsla vid naveln av att tänka på det. Usch, mitt capo har försvunnit med. Skit.

Smoke Outside The Hospital Doors

Kategori: allt å alla


Videon.

I see you fade away, don't ever fade away.

Kategori: allt å alla

Bilder från januari.
Livet flyter på, Upp och ner, fram och tillbaka. Jag känner dock att vissa saker blivit mer klara. Det är ju bra.
På min ensemble idag bestämde vi oss för en bra låt. Patti Smith for life. Because the night blev det. Den Bruce och hon skrev. Åh jag fick flashbacks från Peace&Love. Patti var obeskrivligt bra. Tänk er att se en legend du läst, beundrat och lyssnat på. Ett plus var ju att alla Peps Pärsson look-a-likes var där. Appropå fina artister. På senaste tiden har jag börjat lyssna på mina äldre ipod artister och band som jag älska(r) som yngre. Då blir man glad. Ljuva nostalgi.
Skoldagen har varit en bra skoldag. Allt ordnade sig liksom. Sen försökte jag bestäma färg på min jacka. Men det gick inte bra. Efter skolan och staden krascha jag som ett plan i Annas säng och vi samtal om livet. Sen gock jag hem.
Imorgon är jag ledig, dock ska jag ta tag i saker. Ringa frisören, plugga, bestämma viktiga saker och dansa afrikansk dans.
Nä nu ska jag nog ta lite flingor (även om man inte ska nattäta) och göra något så jag inte pillar sönder ögat.
HASTA LA VISTA BBY!

Vecka 37

Kategori: allt å alla

Puss på dig fina du!

Ganska så mycket bildbomb: Ja

Dansa balett: Ja tack

Svettig babian

I am a vampire, I've lost my fangs

Kategori: allt å alla

Mitt liv suger ganska hårt just nu. Dels för att jag är förkyld och missar babian på Liseberg. Men även annat värre. Varför ska livet alltid krångla till sig och inta vara lätt? Det jag väntat på har inträffat. Skiten.

If you were born with the love to the wrote and the write.

Kategori: allt å alla

 

Jag har blivit råförkyld. Jobbig hals och snorig näsa. Usch och fy. Den veckan jag verkligen inte ville ha det. Eller jag villl inte ha det någon vecka...
Igår var jag hemma och kurera mig på donneronsdagen. Jag pratade med Alice när jag lagade mat, vilket inte var det bästa. Sen väckte Malin mig till liv och tog mig till kyrkan och ungdomsgruppen. Det var riktigt trevligt!
På fredag är det klassmiddag, det ska bli roligt! Men kommer missa min gamla klass återträff för att det bytt datum och kommer med det nya en vecka innan... Not clever. Sen lördag blir det hos Amanda.
Nu måste jag gå och sminka mig. Kanske ska jag lära mig att göra hängbaréakord med. Fick det i läxa, att hänga med armen som om den var ett dött J. Kul väldigt kul.
jag funderar på att klippa mig så här.

Johnny is in the basement mixing up the medicine, I'm on a pavement thinking about the government.

Kategori: allt å alla

Idag har jag skaffat mig ett notblock, ätit en god brownie, stött på mina fina vänner Elin & Anna, haft onsdagsledig aka donneronsdag, fått reda på när min gitarr börjar, lyssnar på bob dylan, fått ett fint grattisbrev, i brevet låg ett fint armband och en swedimp ring. Jag blev glad! Väldigt glad. Jag är glad. Hejdå!
Bilderna är från de kvällar jag inte haft något att göra och inte kan sova, då måste man göra vettiga saker istället för att ligga i sängen och blunda. Ego-bilder, hehehe, och mamma-långben. hm... Jag ska nog kanske lägga mig nu så jag vaknar pigg för en gångs skull. Min garderob kommer om en vecka.