MRIMTTSSON

Marelden.

Kategori: allt å alla

Jag har sett sista delen av dödsrelikerna och Harry Potter-filmerna. Malin och jag gjorde det igår efter jag slutat jobba på min båt. Har klarat första jobb veckan, party! Igår bakade vi choklad och kokos macaroons så det räcker för hela året eftersom man orkar bara en och så är man proppmätt. Klockan fyra ska vi träffa Hanna men det regnar så vår picknick blir en fika istället. Jag vill ha te.

det vackra livet.

Kategori: allt å alla

Det gungar i mitt huvud för idag var min första jobbdag på en båt. Ett marintcafé som tillhör ett båtmuseum. För att summera min dag så har jag sprungit runt i en blåvitrandig-tröja bland turister serverat äggmackor, blivit förvirrad över glassnamn och sålt biljetter. Det har varit en bättre dag en jag trott att det skulle vara, men nu är jag trött som tusan och det gungar som sagt. Imorgon kommer mina föräldrar hem och efter två veckor (tre om man inte räknar med två snabba dagar) ifrån dem så saknar jag dem. Nu kommer Emma med te och vi ska dö lite allmänt så här på kvällkvisten. Just det! Jag har hittat ett nytt band, det vackra livet. (många vet redan om dem säkert, såg dem på p&l)
Adjö (som Emelie alltid säger i telefon, söt)

Titta!

Kategori: allt å alla

beloved Taizé

Kategori: allt å alla

Utanför kyrkan innan vi åkte.
Vi förföljde HV71-bussen men hann före den till Taizé.
Väl framme mötes vi av en matkö.
Ingrid och Malin äter glass vid Oyak.
Agnes fyllde år och vi sjöng i Oyak. Galen norsk präst syns på bilden.
Malin innan bibelstudie.
Jag och Rosie efter Bibelstudie.
I kyrkan, min enda bild. Misslyckad. Haha. Har minnet kvar om hur vackert det var där.
Malin och jag blev kompisar med läskautomaten, men cherrycola var inte så gott som det låter dock älskade jag minut maid läsken.
Folk sov under stjärnhimmel.
Silentgarden, dit hann jag bara vara var en gång då sov Malin och jag läste Haruki Murakami.
Två tyskar och en britt.
Malin i supersnabba amerikanska glasögon.
När vi insåg att vi inte hann gå till storstaden, gick vi till en mindre by och besökte biblioteket...
...Där vi lekte superturister och sedan hamnade i en konstig affär med hemgjorda dockor och fina vykort.
Traska och sprang hem för att hinna till kvällsmaten.
Begravde Rosies brev sista dagen. På samma plats ska vi lämna brev varje gång vi är där så att vår bibelstudie alltid finns kvar i Taizé.
Coola tjejer hänger vid midsommarfirandet.
Kan inte annat än älska Taizé-maten, MAN FÅR JU EN FRUKT TILL! och ibland vitlökssmör.
Bussen hem.
Åka tysk-dansk och dansk-svensk färja.

Jag skulle vilja åka till Köpenhamn med mina favorit personer.

Kategori: allt å alla

Av att se på bilder från veckan börjar jag sakna Alice och alla andra människor som bor 5 timmar, 20 mil och 20 minuter från mig.
Av att göra klart en film om vår köpenhamnresa i våras vill jag resa till dit med alla dess saknade.
Av att höra Jules sjunga sin träffsäkra texter, Albert och Nick vassa gitarrslingor, hithat-slagen från Moretti och det dunkande ljudet från Nikolais bas sätter mig i trans.
Av att inget är tillräckligt hatar jag allt.
Av alla och allt som får mig att må bra och hamna i den bubblan jag finner mig känner jag bara kärlek, men samtidigt är det inte bra för jag har inga känslor kvar. Ändå växer ett hål och det blir större med tiden. Väntan på att något ska bryta ut. Lugnet innan stormen. Men jag orkar inte för det är sommarlov.

Jag vet inte vad det är för vecka längre.

Kategori: allt å alla

Måndag:
I måndags var jag med Elin och Anna. Vi skuttade runt i min trädgård som tyska ninjor och åt jordgubbar (inte Elin).
Tisdag:
Egentligen skulle jag träffa Ellen på kvällen men istället så hälsade Alice på och jag drack kaffe på Le pain Francais  med henne och Emelie. När Emelie skulle fara på födelsedagskalas for jag och Alice hem till mig och åt kvällsmat.
Onsdag:
Köpte glasögon för halva priset även om det inte var det, nettoshoppade och hitta min favorit faktum-försäljare innan jag och Emelie vinkade av Alice och delade en kaffepot i väntan på att Lena skulle komma. När hon komma kramades Emelie och jag hejdå för Lena och jag skulle bege oss till Saluhallen där vi köpte diverse saker. Ost, surdegsbröd, sylt, praliner och macarons. Resten av kvällen var i andan av Carl Jan!
Torsdagen:
Spenderades med Sara (som inte har mörkblått hår längre), hennes vän Oskar och Ellen. Nu lyfter Sara till Sydafrika så kvällen var ett hejdå. Sedan hoppade galna storsyskon på oss och vi for hem. Tittade på stjärnorna och somnade till en film.
Fredag:
Altanhäng+spelande+promenad i natten.
(löljig bild men det är solglasögonen, eeeh)
Lördag spenderades med Malin och Ellen och igår var jag med Emma, siblingqualitytime.