MRIMTTSSON

söndag

Kategori:

 
 
 
 
 
 
 
Axel och jag tog vara på att vi är unga och fria och besökte Konstmuseet och Röhsska en söndag i juni.
 
 

Rock Olga

Kategori:

 
 
 
 
 
 
Jag var hos mina asgrymma morföräldrar, vi åt mat på endräggig resutrang och gick på bohuländska museet för att se en utställning om svensk ungdoms- och populärkulturs utveckling från Folk parker till Amy Diamond.
Jag dog materialist-döden vid 50-, 60-, 70-tals montrarna som var fyllda av fantastiskt porslin, skor, tapeter, mönster och planscher på några av mina favoritband. Min morfar hängde mest vid 80-talet och  dansa som sig bör när man lyssnae på dansband. 
 
"Förr satt flickorna på en sida och killarna stod på andra och valde ut vem de skulle bjuda upp. Men så går det väl inte till nu förtiden. Nu kan man ju gå och dansa helt själv."
 
 
 
 
 

promenaden hem

Kategori:

 
 
 
 
 
 
 
 
I början av sommaren dansade vi på Jazzhuset till Levels och tonerna av Leo och Nora, tills stängning och vi tacka artigt nej till efterfester och började promenera hem till Majorna medan solen gick upp. 
 
 
 
 
 
 
 
Jag kom hem till Imelda, vi låg och pratade tills jag somnade och väcktes senare av Milton. Jag träffade Oskar och åt frukost på Kardemumma vid Mariaplan. Gick hem till Imelda igen och såg på Sex and The City medan hon sov.
 
 
 
Efter ett antal timmar av sovande och Satc-tittande tog vi oss till järntorget och dra öl med våra vänner för Oskar skulle till Färöarna i tre veckor.
 
Det är så konstigt att sommaren snart är slut. Och snart flyttar jag från denna stad och mina vänner. Vilket nästan är ännu konstigare.