MRIMTTSSON

to annaaaaaa

Kategori: allt å alla

Lång tid sen jag skrev. Saker som hänt: Jag har slutat sommarjobba (fick hälften av lönen i tisdags), åkte på weekend semester till Kristianstad tillsammans med församlingen, Arvika i ett par dagar, Värmland med kaptenen hos Elektiska Elin, Grillning, fyndat på rea, inte fyndat på rea, Hopp hopp, missat bob hund, läst ut min första Harry Potter-bok och snart kanske jag kan lägga ett nytt rum på listan.

Igår köpte jag en katt tröja och ett par skor för 100kr vadera på Topshop. En svart klänning fick hänga med också men den var inte på rea så det ska vi inte prata om, hehe.
Sen mötte jag upp min mamma och så åkte vi ut bortom kungsbacka och in i skogen. Egentligen var det inte meningen att köra in i skogen utan vi skulle hålla oss på landsvägarna. Men vägbeskrivningen till gården vi skulle till var helt värdelös, så vi fick ta hjälp av elektroniken. Tillslut hittade vi fram och åt oss mätta på pannkaksfrossa. Tjockpannkaka, vanlig, med kesofyllning, med jordgubbssylt och som tårta. Blev så mätt att vi bokstavligen rulla till bilen.
Sen kom vi hem efter en sväng på hemköp och upptäckte att TV:n var paj. ADJÖÖÖÖÖÖ

create avatar
Längesen cam bilder ploppa upp, fast det kan ju bero på att jag inte bloggat någonting.... Eeeh smart!