MRIMTTSSON

You're so fucking speciell!

Kategori: allt å alla


Nu är jag hemma från popkollo, det har varit så jävla kul! Åh kommer sakna alla människor så himla mycket och rockcity med.

Men kul att träffa alla saknade människor, the mupps :D<3

S.E.A.W.E.E.D.I.N.M.Y.H.E.A.R.T

Kategori: allt å alla
She and him, emh moi med ems glassögon, shoes och lite redigering, konfablommor, seaweed<3, HAHA, Ramones4life, Emma, The horrors *Prickigpojke*<3, little person (Littlepeople.com)

Bilderna passar inte ihop med varandra, men det är fint ändå. Några bilder har jag redigerat och fotat, andra har jag tagit från något ställe och redigerat, och resten hittade.
Idag bakade jag och min mamma tårtbotten, småkakor, brownie och kolakaka. Vi bakade firandet av min mormor som vi ska ha imon. Snart är det skolavslutning. Och på måndag blir det klippning. Jag har en plan... På hur mitt hår ska växa och klippas. Nu på måndag ska jag klippa kort i nacken och kanske toppa, sen så ska jag låta håret växa och ha i en pageliknade rufs frisyr. haha.

Och detta inlägget hade jag planerat som kort....
Godnatti

cross your fingers hold your toes

Kategori: allt å allaVet någon hur man fixar biljetter till BD-filmens premiär? 
Nu ska jag sminka mig och dra till skolan

Who can say -The Horrors

Kategori: allt å alla


Banging banging in my head. There is birds on my head. Scare them away.
Help me to get them away. Help me to take of the mask that I wear.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. haha. Men jag har kommit på ett sätt att inte behöva betala ett öre för WoW.
Mamma betalar halva och om jag hjälper pappa med trädgården några gånger betalar han resten.
Nu ska jag gå och slänga de oätbara delarna av jordgubbar jag fick förut.

Jag Vet Inte.

Kategori: allt å allaHm. Jag har suttit och knepat ihop denna bild ovan den närmaste timmen. Jakten efter en korthårigare Kelly Osbourne, kortare än på bild, tog år. Det fanns ingen. Men hittade denna som är ganska lik min.

The horrors nya skiva är inne på datan. Liksom florence valentins första. Nu ska det lyssnas om jag bara hittar inkopplingssladden. Jag börjar klockan nio så det blir sovmorgon. Äntligen sömn. Men ska nog läsa lite. Kanske i den boken Ellen tipsa om som skulle passa mig perfekt fast konstig. Haha. Jaja jag får se hur den är :)

Vi lånade 4 ganska tjocka böcker var igår. Bokmalar. Jag skulle kanske följa med Anna ner till biblioteket imorgon för att vi ska låna en engelsk bok. Kanske lånar jag "The boy called it". Finns det några tips på bra böcker?
Behöver någon att göra nu när familjen ska åka tåg till Nice. Men första blir det Dyrön och popkollo. Undra hur det kommer bli. Jag känner mig otroligt nervös inför det. Känns inte som om jag vet vad jag gett mig in på. Men det är ju inte världens största sak så det kommer nog gå bra och bli kul.

Varför ska det vara så svårt att hitta en grå lång armad tröja? Får leta innan och efter min klipptid på måndag. Då ska vi till Delsjön. Wooho!

Sov gott!

Judy write the sadest songs.

Kategori: allt å alla

Lyssna på soul och hoppar runt. Vad händer idag? Torslanda festivalen, haha. Jag vet inte riktigt vad det är.
Jag har äntligen köpt svarta tygskor. Skrivit texter och försöker sätta ihop ackordföljder med dem. Varför är det så svårt idag. Varför ska allt vara så grått idag. Kan det inte vara sol. Fast jag gillar faktiskt när vädret är grått. Så det är nog bara bra.

"Stand out the crowd they will only bring you down. Stand out the crowd they will only break you down."

Nu ska jag klä på mig, fota och spela gitarr. Får se vad som händer resten av dagen.

Denna låt är fin.

Allt började med att jag skulle hitta yesterday på youtube. Men så kom jag in på detta klippet. Det är helt kaos. Titta bara på hur alla gråter i pubilken. Fast The beatles är ju ett av världens största band.

fyra år till, hur ska det gå?

Kategori: allt å alla


Jag hatade den först. Jag älskar den nu. Beiruts låt Nates.
När jag har den tänker jag på hur meningslöst livet är, men ändå får jag en livsglädje. Åh fy vad jag längtar till sommaren. Den ska bli så kul! Då blir man fri.

Vad ska vi gör med den fulla seglaren? What should we do with te drunken sailor?

Kategori: allt å allaJag spelade lite på en ny låt. Den är nog ganska bra kanske. Lite knäpp, sch sch.
Hm. Jag tror att jag ska köpa en grå långarmad tröja. Nu lyssnar jag på Billie the vision and the dancer. Fint!
Såg ett klipp där förlovningen av Victoria och Daniel tillkänna givs. Då ska Silvia säga något om Daniel. Då tar hon upp en lapp och läser. Stackars honom. haha. 
Beriut kommer till wow och de är bra har jag kommit på. Jag måste gå nu när Vamipre Weekend kommer. Annars kommer jag ångra mig för typ hundra elfte gången att jag inte gick på en festval/konsert.

Måste borsta tänderna nu.

*STOLT*

Kategori: allt å alla


Bomullen vid en sjö och på ett berg.

Idag ska jag var med Elin. Vi har studiedag idag. Det ska bli kul och skönt. Imorse gick det ett kort program om en tjej som skulle på popkollo. Jag såg den och det väckte min nervositet. Hon hade med sig en vän men jag kommer komma dit ensam. Å inte ens Rachel Ray på trean kunde lungna min nerver med att visa hur man lyckas med hårdkokta ägg varje gång. Hur ska det gå egentligen.

En sak jag kom och tänka på nu. Jag äter inte kyckling, men räknas ägg som det? För ägget innerhåller ju inte en kyckling.

Hm. Nu ska jag ladda in bilder från mobilen och troligen dampa lite på den. Ha en bra studiedag!

pictures taken by moi

Kategori: allt å alla

Promenad med Malin för ett tag sen :)