MRIMTTSSON

Maj 20, 2010

Kategori: allt å alla

Det är väldigt mycket i skolan just nu, väldigt väldigt mycket. Men snart lägger jag upp budapest bilderna tror jag, hehe. Dock har jag inte ens lagt in dem på datan.
Om 15min kommer Anna och hämtar mig. Sen så åker vi till skolan. Honersnelhest! Där har vi spexfoto. Spännande! De flesta kommer vara kommunister med gasmasker, pansahjälm eller mössa som vi köpte i Ungern. Hoppas det blir bra.
Nu måste jag verkligen sova var jag nära på att skriva, men jag måste gå. Bajs på gymnasieval.
Adjööööööööö kaka!
Vi langar posen!

Alice langar medlem posen, Anna langar "jag tittar ner på dig! HA!"-posen och Linnea allmänt kollar bort.
Ellen langar TURBAN-posen!
Klassen langar vi bryr oss inte om dig posen.
Linnea langar hamster-posen.
Alice langar "äta risifrutti"-posen.
Linnea langar hejhej kolla i kameran-posen och de andra "vi ser dig inte"
Detta var dagens langare. Elin Wahlström får äran att langa den sista posen. Nämligen bergsgnuen :)
Gosh jag har för mycket fritid.

hejdå Sverige! Hejhej Ungern! Om några timmar åker min klass till Budapest! kulkulkulkulkulkulkulkul

Kategori: allt å alla

Japp nu bär det snart av. Undra om vi förvirrade människor kommer klara oss från tjuvar. Det hoppas jag :)
haha nu ska jag packa det sista. GOOOD BYE

Yesterday was a lördag.

Kategori: allt å alla

Jag och Malin for till ett regnigt Göteborg i går. Vi gick runt lite överallt. Jag fick bara ett kort på henne med sin finfina byxdress eller vad det kan tänkas heta. Sen bar det av till Linnea och där egade jag och Anna på hennes toalett så det blev inte mycket bilder där heller.
Jag har kanske hittat min balklänning!!!!!
Den är svart. Haha. Jag som inte skulle ha en svart. Men får se om det blir den och man kan ju ha färgglada skor och halsband eller något.
Hejdå!!!!!!!!!!!!

Absolut gehör

Kategori: allt å alla

Jag har redan förbättrats. För ungefär några minuter sen kommentera jag nästan sönder mitt tangentbord på bloggar. Är inte det duktigt eller? Kanske väljer jag inte den bästa dagen, men men. Förbättring är förbättring.
Tänk att vi blir så glada av inställda lektioner. Inställd teknik gjorde dagen, jag fick kitkat, Ellen tuggumi och Anna och Alice bulle. Elin vet jag inte vad hon köpte. Du håller väl inte på med din bajsdiet som du sa ändå inte kommer hålla?
Nu firar vi nationella prov med bilder! HURRA
Who's the boss?
Belle & Sebastian kommer till popaganda. Jack blir nog glad nu, jag med för den delen. Många blir nog det helt enkelt.
Tänk vad vi ändrats vaa? haha hitta bilder från sexan och uppåt-kanske inte de bästa men det var jobbigt att leta. hehe.
Vi är bäst!<3
Dessa snyggingar får avsluta. HEJDÅ

MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT

Kategori: allt å alla

MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINTMINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT
Min mamma är bäst! Och köpte jordgubbar till mig. Jättegoda och söta, svenska gubbar till och med.
Jag har just nu en romans med min fysikbok som kommer hålla på tills onsdag då det är nationellt prov. Det känns så onödigt. Hittils har jag ritat en atom och satt gröna lappar i den. Verkliga framsteg.
På grund av allt detta var jag tvungen att dokumentera det. Sedan råkade jag bara för att slösa tid fastna framför paint. Hehe my bad...
Lyssnar på gnällmusik, ska byta till peppmusik! YEAH. Jag spånar på en låt till bandet men frågan är om den håller måttet, måste rådfråga das bandmembers. CIAO CIAO MY LOVE!
FÖRRESTEN jag har kommit på ett jättegott sätt att äta jordgubbar. TOP MODEL IDAG, oh lord!
Idag pratade jag med syv:en fick veta hur det gick på donner intagningen. Innan det var det besök hos tandpimparn. Det gick väl som väntat, ingen tandställning eller annat och ny tid 4 månader framåt. Jag är ju fortfarande ung som dom säger. Men jag hinner väl leva halva livet innan jag är gammal nog att de ska göra något. Så gammal att jag kan strunta i det.
NOTIS: kolla mitt nagellack, ser konstigt ut men B A L L T. I verkligheten är det ganska missbildat. Funderar på att ge bort det till en bättre behövande. I två års present?
MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT MINT
Jag har bestämt mig. Jag ska bli bättre på att kommentera.