MRIMTTSSON

Filmer

Kategori: allt å alla

Music & Lyrics

Alex Fletcher (HUGH GRANT) är en bortglömd 80-talspopstjärna som idag får hålla till godo med att uppträda på nostalgiturnéer i nöjesparker och på landsortsmarknader. Men den karismatiske och talangfulle musikern får en chans till comeback när dagens hetaste popdiva, Cora Corman, erbjuder honom att skriva och spela in en duett med henne. Men det finns ett problem ? Alex har inte skrivit en låt på åratal och han har aldrig skrivit låttexter. Och nu måste han få fram en hit på några dagar. Det är då Sophie Fisher (DREW BARRYMORE) kommer in i bilden.

Biopremiär: Går på bio
Roller:

HUGH GRANT - Alex Fletcher
DREW BARRYMORE - Sophie Fisher
BRAD GARRETT - Chris Riley
KRISTEN JOHNSTON - Rhonda
CAMPBELL SCOTT - Sloan Cates
HALEY BENNETT - Cora Corman
Traliern kan du se här!


Vänner för livet! 


I Vänner för livet återförenas de tidigare rumskamraterna från college, Charlie Fineman (Adam Sandler) och Alan Johnson (Don Cheadle), av en slump i ett gathörn på Manhattan. Charlie var en gång en framgångsrik tandläkare men efter att ha förlorat sin familj den 11 september(9/11) för fem år sedan har han dragit sig undan från livet. Alan är chockad över att se den dramatiska förändringen i den en gång så sällskapliga vännen

Biopremiär: 13 april
Roller:
Charlie Fineman - Adam Sandler
Alan Johnson - Don Cheadle
Jada Pinkett Smith - Janeane Johnson
Liv Tyler - Angela Oakhurst
Saffron Burrows - Donna Remar
Donald Sutherland - Judge Raines
Mike Binder - Sugarman
Traliern kan du se här!

Perfect Stranger

Journalisten Roweenas barndomsvän Grace berättar att hon träffat reklammagnaten Harrison Hill via en nätchat och haft en passionerad helg tillsammans med honom. Men snart byts Grace förälskelse till en jagad uppsyn, och när hon hittas mördad bestämmer sig Roweena för att göra sin egen undersökning. Hon måste komma Hill inpå livet.


Biopremiär:
 27 april
Roller: Halle Berry, Bruce Willis,
Giovanni Ribisi m.fl.
Traliern kan du se här!

Andra trailers!
oceans 13
The simpsons movie
Pan´s Labyrinth

Vill du se mer trailers gå in på apple, sf eller astoria!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: