MRIMTTSSON

midsummer

Kategori:

Jag hade ingen lust att fira något när midsommaren kom runt hörnet så me myself och några tappra krigare placerade oss på min veranda, fick i oss mat och mojitos spetsade med malibu och gjorde charader. Framtills midnatt då vi rusade till havet och tog ett nattdopp.
 
Mojito
 
Imelda
 
Imelda
 
Mojito
 
En styck studentpresent i form av tjusigt format glas.
 
mat
 
Albin
 
Oskar
 
Signe
 
Segerhatt!
 
Signe
 
Olle
 
Oskar
 
 

C.S.T.M.N.T-Graduation del 2

Kategori:

Först ut av mina vänner (förutom Josefin på Hvitfeldskiski) var Malin och av fredsbarnstruppen Ellen.
Anna och jag försökte tränga oss fram på Schillerskas skolgård för att få en glimt av studenterna och vi såg lite av en hoppande Ellen och Malins rosa hår som flög i vinden. Efter att springadet var slut fann vi snabbt Ellen.
 
DSC_1007
 
Så himla fin, förvirrade och glad!
 
DSC_1014
 
Finaste Malin och Iris.
 
Sprang mellan studenterna tills de försvann på varsitt flak och tappade bort Anna men fann henne och tog varandra under arm hem till mig och varma mackor. Efter ett tag tog jag cykeln till Malins mottagning där jag nästan började gråta av hennes mamma tal eftersom jag var en aning fragil och bakfull (levde på övertid).
 
DSC_1019
 
Så himla fin och blev lite löjligt stolt av någon anledning. Bäst är hon!
 
DSC_1025
 
Här är mina fredsbarn! Älskar den bilden. Älskar de där människorna.
 
Kom hem till Ellen dränkt i svett då jag cyklat till häftig hets-musik för att snabbt komma hem till henne. Möttes av världens största studentmössa som vilade på hennes framsida och av mat och folk-vimmel på insidan. 
 
DSC_1044
 
Två dagar senare var det de andra fredsbarnets tur. Anna, Ellen och jag tog den gula bussen till partille och fann Elins skola. I väntan på att kalaset skulle börja fick vi uthärda en gassande sol och senare även champange-sprutande studenter, vilket resulterade att min hela baksida blev blöt och senare stel-kletig.
 
DSC_1058
 
Elin sprang ut och vi skrattade åt hennes bajsätande stundentbild, vinkade av henne på flaket, åt glass på ett övergivet allum, fann henne en present, fick skjuts i en cab av na' och möttes av wermland på hennes stundentmottagning.
 
DSC_1077
 
DSC_1086
 
Smop-Ann_83 <3
 
Sedan kom onsdagen då Anna sprang ner för trapperna i Krokslätt och vi hoppade på henne med björnar och en mängd blommor för att vinka av henne och senare befinna oss nedsjunkna med god mat och cider på hennes mottagning.
 
DSC_1089
 
Vi deppade för att vi inte skulle på stundentfester likt Anna som till och med skulle på två denna kväll. Så vi bestämde oss för att även vi skulle göra ta vara på kvällen som slutade med två taxifärder och en tidig morgon resa hem. Men som tur var kom en långhelg innan min student så vi hann vila upp oss. (Eeeeeeeh nej)
 

mamma

Kategori:

 
 
 
 
I Emmas glasögon.
 
 

Crazy Super Teenage Mutant Ninja Turtle Graduation del 1

Kategori:

Säkerligen har alla mina blogreaderzzz redan sätt dessa bilder på facebook då jag känner alla som tittar in här, HEJ ALLA! <3333 Men här på bloggy så erbjuder jag bildtexter och mina torra skämt.
 
Först ut i studentdagarna var Hvitfeldska men jag hade bal denna dag så kunde ej medverka så här kommer balen:
DSC_0898
 
For svettig hem till Lena med Imelda eftersom vi blev så förbaskade varma på vagnen och bärde mycket i våra famnar. Men nyduschade Lena spred väldoft och peppade oss med hennes RnB like always. Man kan inte besöka Sahlinaplan utan att få en dos quinnapower i form av exempelvis Beyoncé. 
 
DSC_0917
 
Här var vår förfest-värd Lena aka. Babe:n med sitt slickade hår och fierce eyes.
 
DSC_0922
 
DSC_0919

Annie som jag mötte vid vagnen då hon spatserade på hållplatsen likt en filmstjärna med en flaska mousserat i handen, var också med. 
 
DSC_0911
 
Imelda som är så vacker och väldoftande.
 
DSC_0931

Mitt hår som senare raserade när vi en aningen för tipsy tog buss 80 till lilla bommen och operan.
 
DSC_0927
 
DSC_0961
 
Vi var odrägliga och snygga på vagnen.
 
DSC_0963
 
Välframme på operan slog alkoholet i blodet på mig in medan jag försökte göra någon form av duglig håruppsättnig utan spegel och i vind.
 
DSC_0969
 
DSC_0976
 
DSC_0980
 
DSC_0989
 
DSC_0994
 
Även om allt var en aning förvirrat, blåsigt och jag nu i efterhand insett att man aldrig ska ha tunga blommor i håret, ha nya skoskav-skapande-klackar på bal eller göra en uppsättning på fyllan så var det himla fin kväll/natt att få dela med människor man träffat nästan varje dag och hatat eller älskat i tre år.
 
DSC_0990
Avslutar balbilderna med en på nästan alla de mina bästa.