MRIMTTSSON

. PEACE AND LOVE .

Kategori: allt å alla


Imorgon klockan 09.37 tar syster och jag tåget till Svealand, Dalarna, Borlänge och Peace and love. Vi åker i 5 timmar och 8 minuter. Det ska bli välidigt roligt och varmt.

Enligt SMHI och GP plus någon mer vädersida min mamma tvinga mig att gå in på, ska det bli lite regn på onsdag och sen så blir det bara varmare och varmare. På lördagen var det något på 27-30 grader. Känns ju jobbigt varmt, men ska inte klaga. Dock tror jag det blir ännu jobbigare eftersom jag slängt på mig någon konstig förkyldning. När jag kom hem igår dog jag på hamocken och tempraturen steg. På kvällen var jag glödhet (Har nog aldrig varit så varm). Imorse var allt dock bättre, men mandlarna var hemska... Nu är jag lite varmare än imorse. Min näsa är igen täppt lika så öronen. Det är orsaken varför de och mandlarn gör ont.

Förhoppningsvis försvinner det under natten. Men som Anna sa en gång till mig. Man bestämmer själv om man är sjuk. Jag bestämmer att jag inte är sjuk. Har bara för jävligt ont i mandlarna/öronen, kanske är lite förstoppad och varm också.


Jag hittade några roliga bilder som Ellen och jag tog för ett tag sen. Tänkte vara läskig och lägga upp en nu när hon inte är hemma. *Evil Laugh*

Ha Det Bra! Vi kommer nog inte höras något mer förutom om jag smsar ihjäl folk på mobilen för jag har ingen ipod eller iphone med mig. Min gamla mobil kan man inte lyssna på musik med för sen blir handikappad då. Hehe

I'm so tired of this drama. Skolan är över. Tänk.

Kategori: allt å alla

The Life Aquatic with Zteve Zissou

Kategori: allt å alla

Just nu hatar jag åldersgränser mer än vanligt. Låter inte detta perfekt eller?

"LIVE AQUATIC FESTIVAL eftersträvar den där hemtrevliga sommarkänslan man får av en kväll vid havet. Myrorna har vart schyssta och lånat ut ett gäng soffor och lite andra sköna möbler som bidrar till den mysiga atmosfär vi kommer att ha!...

Vi satsar framför allt på artister som är up and coming, men också mer etablerade akter såsom Kristofer Åström, The Mary Onettes och Martin McFaul. I princip alla artister ställer upp gratis och det älskar vi dem för! Vi vill att alla i världen ska kunna dricka rent vatten och därför ger vi allt överskott från festivalen till organisationen WaterAid. Läs mer om WaterAid här!

...Ryck gärna tag i någon från Live Aquatic CREW, du känner igen oss på våra ljusblå T-Shirts och röda mössor, inspirerat av filmen The Life Aquatic with Zteve Zissou, Wes Andersons fantastiska skildring av Jacques Cousteau resor till havs.

Kom kom kom och ha en underbar dag med oss!"

Bye bye bicycle, portrait painter, Kasbans, Ram di Dam och The Mary Onettes spelar. HOLY COW. Fuck för åldersgränser. För er som är arton eller äldre, röda sten kl. 14.00 med 270kr is the place to be.

The Life Aquatic with Zteve Zissou

Dagmar gillar kläder med djurtryck.

Kategori: allt å alla

Jag vakna. Mitt hår såg ut som en svamp. Tog bussen 08.40, 6:ans spårvagn från hjalmar till Linnéplatsen och Slottskogen.Nära till regn, kärleks mums och träd. Vi skulle kolla på djuren och åkte till stan. Mötte upp Malin. Titta på emilkeps men köpte klänning. Fikade. Mobilen paja. Köpte ringar och läppstift. Inte pengar till kepsen. Åkte buss och träffa på människor. Gick hem i ösregn och orkade inte ta upp regnjackan. Åt hallon och kolla på MTV. Mamma kom hem. Gjorde magiska rycket, mobilen lagad. Hallelulja!

Hello mate you're number 8 on my datelist or was it my hatelist you crocodile!

Kategori: allt å alla

Jag sitter bredvid min gode vän, min bättre hälftar och mina ligg Ellen och Sebastian. Vi sitter framför våra goda hundisar Alice och David. William sover sittandes, gissa vad Axel gör han leker med sin iPhone. Jag önskar att jag kunde prata engelska med tyskbrytning. Det är finast. Den närmast timmen kommer vara smärtsam för vi kommer visa upp filmerna vi gjort. Min bänkkamrat Linnea är bra! Hon och jag pratat bra! Vi är bra! Hon målar obehagliga saker på vår bänk. Ibland går det överstyr och hon kladdar på mig :( vänster Axel mobbad! Jag hade kul på franskan. Hejdå! Nu ska jag dö eller prata engelska konstigt :)

MalinsEMOmusik.com

Kategori: allt å alla

Bob Dylan, han är bra han. Fin i filmen factory girl.
Jag lyssnar på min gode väns spellista där av rubiken. Haha<3 Vart är nine in the afternoon Malin????
Nu var det gjort! Jag tycker det gick ganska bra ändå att spela upp. Anna spela in så kanske ploppar det upp något eller inte. Synd att vissa inte kunde komma, men men that's life. Innan jag spela hann jag med bokrecenssionen så ska lämna den imon. Sen ska nog min grupp visa bild-filmen. Vi borde kanske spela in svenska imon. Eller redigera kanske. Hehe. Skönt att det snart är en lugn vecka och skolavslutning, skönt men ledsamt ändå.
Min gitarr lärare gick fram till mig (eller jag gjorde det men wtf) och sa att jag får kanske fortsätta även om man inte får det. Då börja min mamma babbla om att jag kunde valt schillerska då. Jag kan inte ändra ändå så och är nöjd. Värst vad mammorna i Torslanda tjatar denna veckan. Det är typ efter morsdag de går på lite extra.
JOOOOOOE STRUMMER<3 älskar att jag lyssnar så mycket på The clash, forevaaa!
RYMDBILDERäger!HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA hej?
Jag tror min pappa kommer hem nu också. Stackarn var i Oslo eller något. Nu ska jag nog fortsätta var en bra vän och lyssna klar på emolistan. Ska nog skriva ut recenssionen och läsa några av de böcker som min mormor proppat på mig. Listan är lång. Bad om någon bra bok, gick ut med en hög. Tack, tack, jag kommer jobba, festivala och sen läsaa. Fint haha<3 Lite annat borde jag kunna klämma in. Efter sommarjobbet är jag RIK! nä, förlorar typ 900kr om jag går på pål (Emelies fina förkortning för peace and lööööve).
Nu blev det allt för långt, bara för att jag har likadan blus som kissie, fast jag köpte den först :(
Mamma gör te<3

God NATT SOV Gott!

Kategori: allt å alla

Denna blev gjord snabbt så var snela!
Idag spelades en svenska film in hos Ellen men pga några orsaker så blev den inte färdig spelad. När jag kom hem dog jag och det har jag gjort sen dess. Grey's vart det idag. BRAAA!
Morgon dagen kommer vara fylld med spelspela på vingen-egenlåt-läskigt-hejhej, stressande av bokrecenssion troligen och skratt hoppas jag. MOOOOUH jag var duktig och laddade in nästan 100 budisbilder, APPLÅD!

Någon ringer. jag svara hejdå. Hm?

Kategori: allt å alla

Jag sitter och skrattar åt mig själv.

Kategori: allt å alla

Jag är för lat för att lägga in andra bilder än webcam-bilder och att gå ut från ett överhettat hus. Jag orkar inte skriva bokrecenssion. Men kanske gör det inget. Gymnasievalet är klart och jag är glad. Kanske ska jag på P&L. Min familj är familj och igår fyllde min farfar år. Det är sommar snart. Jag har fina vänner. Det är bra.
Jag funderar på att lägga upp massa gammla cambilder. Det är roligt att se hur man ändrar sig. Hittar alltid nya också hahaha