MRIMTTSSON

Between the buttons.

Kategori: allt å alla


27 januari 2010 19.50:
Jag ska nog göra en spotify lista gamla och bra. Haha enkelt och ganska tråkigt namn, men det finns så många bra gamla låtar, de bästa låtar är nästan inte gjorde på detta millenium. Hm, åh jag har hittat tillbaka till Rolling Stones och massa andra känns härligt. LOVELY. VI MÅSTE REPA OCKSÅ alla sjögrässssss! WEED
Mmmh. Hörförståelse i nationella engelska eller alla för jag är nästan helt säker på att jag kommer vara dööööööd när vi gör det mvg:n kommer sänkas till vg:n och vg:n till g:n. Men lite på matten kan jag i alla fall andas ut på. Ett fel hallelulja! Nog pratat om det.
I helgen ska jag kanske simma igen och sova över i en kyrka.

HATA!

Kategori: allt å alla

Jag hatar mitt antivirus norton!!!!!!!!!!! Den pajar spotify så nu kan jag inte lyssna på musik. Jag bokstavligen dör, bryts ner. Tekniken hatar mig 2010, de har tagit över min värld. Allt börja med att min datorknapp blev lite paj vilket kanske var mitt fel (trampa på den av misstag tror jag för länge sen), Sen sluta ena högtalaren fungera och sen blev min ipod vattenskadad men reparera sig trodde jag men imorse var den helt efterbliven och nuuuuuu SPOTIFY!!!!!!!!!
Denna veckan har varit dålig. Mår illa och vill spy tjoho!
Fuck

Guldknog.

Kategori: allt å alla

När jag blir stor ska jag ha en guldknog.
För en stund sen blev jag klar med att sy upp en kjol som räckte långt långt långt under knäna. Min mammas gamla som jag fick igår. Försökte ta kort på den, men det blev inte så bra.
I skolan idag var min hjärna mos, allt snurra. Haha. Kände mig lite hög nästan. Hmm. Det är ganska mycket i veckan men idag har jag gjort mycket med så det känns lungt.
Lyssnar på Adam Green och hoppar lite smått på stolen han är härlig. Mannen kan verkligen.
Festivaler i sommar har jag tänkt på lite, Emmaboda och Arvika hade suttit fint. Tänka att se BABYSHAMBLES!!!!!!
Det hade varit något det. Åh!
Dagen överkonsumerade ord är HAHAHAHAHA och mitt livs överkonsumerade ord är ÅH om det ens är ett ord (?).
VILL ÅKA TILL LONDON och sommar och festival!
Kjolbild och annat får komma sen för min data är seg som sengångare för jag kopierar bilder till en annan hårddisk.
You Don't Want To Lose Any Memories You Know.
Kommunkommunkommun, Kommun på myspace.

Prinsessan och prinsen av peking.

Kategori: allt å alla

EN AV DE BÄSTA KNAPPARNA PÅ TAGENTBORDET ÄR caps lock! DET ÄR DAGENS BÄSTA! HIGH HEEEHE
*aPPLÅDer*
Istället för att läsa igenom svenska, städa rummet eller annat nyttigt som att rita.....

swing swing twist and swing with the wind.

Kategori: allt å alla

Vad tycks om rubriken? Efter att jag sett ordet swing och människorna på bilden (som kommer från filmen the boat that rocked) dansar. Åh orsaken till bilden är för att jag saknar mina kompisar på andra håll och kanter, men snart ses vi. Det är tur det! Sen gillar jag gamla tider som resten av världen och älskar färgerna och kläderna. Glädjen. Jag känner mig glad mitt upp i alla stress och gymnasieval, nationella prov mm. Ovanligt är det. Men skönt. Jag har börjat träna flitigt också. Mest med Anna, vi har simmat och sprungit. Idag tränade jag fotboll det var jobbigt. Snart så ska jag nog göra något med mina bojbajaner. Men innan det ska jag försöka plugga lite svenska och rita kanske. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH jag har bestämt mig för vilket gymnasie så härligt. En blandning av allt kan man säg. Det är perfekt haha hoppas jag. Kommer kanske i samma klass som Malin. Det skulle vart något kul! *GLAD GUBBE PÅ DET*
Puss på alla underbara människor. Ni är älskade!
Hahahahahhahahahahaaaaa sitter och skrattar åt mig själv för att jag är så glad. Det är väl bra.
Jag är lite trött och virrig hahahahahahahahhahahahaha. åh!
Allt ordnar sig!

Harry the happy hamster and the other campers.

Kategori: allt å alla

Allt är så konstigt nu så jag ska inte prata om det. Dock berätta hur underbart duktiga Fröken Ridderström och jag varit idag. Vi gick båda upp kvart över sex och sedan hämtade jag och min bästaste bäst mor upp henne och vi åkte raka vägen till Valhalla. Något trötta var vi dock. När vi kom fram insåg vi att de vi kommit fram till i bilen stämde till viss del. Nämligen att det skulle bli Anna, Mari och 100 vältränade hurtiga gamla människor med hänghud. Det stämde men det var otroligt mycket barn och andra. Hur orkar folk? Men det var värt att gå upp. Kroppen mår verkligen jätte mycket bättre efter detta. 1600m bröst och lite ryggsim. Det lilla som krävs.
Sen försökte vi livrädda men det gick inte bra. Haha.
Vi gjorde ordning oss och gick lungt till spårvagnen. På bussen var Anna så trött att hon nästan somna tror jag.
.
Igår repades det. Det gick ganska bra. Vi borde starta ett aoustiskt band som heter, "Harry the happy hamster and the other campers". Haha älskar hamster.
.
Nu vill min mamma att jag ska kolla gymnasie. Tänkte föröka min tabell med nackdelar och fördelar. Men jag vet inte vad jag ska välja, blir galen. GBMrnegkjnrjgbnrkobmtnbornbotirnbiotrb
Hejdå då......
FIN BILD VA? Gjorde den precis, var tvungen.... vilken kvlitéeeeeee. Har lagt in val nu men inte i rätt ordning vet ju inte vilken som är rätt. Damn!
.
påminnelse till mig själv. Slöjd dräkt klänning grej ritaaaaa!
påminnelse till mig själv. Slöjd dräkt klänning grej ritaaaaa!
påminnelse till mig själv. Slöjd dräkt klänning grej ritaaaaa!
påminnelse till mig själv. Slöjd dräkt klänning grej ritaaaaa!
påminnelse till mig själv. Slöjd dräkt klänning grej ritaaaaa!
påminnelse till mig själv. Slöjd dräkt klänning grej ritaaaaa!

Skrapa bort hjärtat men hitta en glad blå gubbe

Kategori: allt å alla

Lade mina bilder i en fin ordning, men internet dog. Fuck säger jag till det.
Sista timmarna i frihet. Jag om att ha lov men på något sätt känns det skönt att komma tillbaka till skolan så allt blir överstökat och vi kan ha ett efterlängtat sommarlov. Men sista terminen i skolan på fältet. hm.
ska nog försöka sova nu så jag kanske orkar vakna imon eller få någon somn.
GOOOOOOD NIGHT

Hymne À L'amour Et Staten Och Kapitalet.

Kategori: allt å alla

I wanna choose to die,
and be buried with a rubik cube.
and sleep inside the big blue buildings,
while the sweet disease drives through.
-Adam Green
Från nya Edith Piaf albumet "Hymne à l'amour" till Staten och Kapitalet med Ebba Grön. En bra kombination. haha
Ikväll är det Makthaverskan och Skansros på Jazzhuset med Malin och Ellen. Vi kommer skaka rumporna av oss. Åh jag längtar nu. Haha
Snart ska jag på fotopromenad med Malin. Efterlängtat det med.
Ikväll redigerar jag bilder eller om det blir i eftermiddag.
Nu måste jag skynda mig

Engladfredagsförmiddag

Kategori: allt å alla

Jag ska på spårvagnsluff idag med några happy campers. Det kommer bli kallt. Vi kommer frysa till is och inte tina fören om 50 år då jorden går under.
Jag har klippt mig och ser nu ut som en korsning mellan troll och munk. Inte kuuul.
Jag borde göra mig iordning och det ska jag nu.
Jag säger här med adjö och ni som läser hälsa min familj och vänner om jag inte kommer tillbaka att jag älskar dem.
//Mari B Mattsson

Yesterdays pictures. Text från imorse.

Kategori: allt å alla

Jag är en av de jag känner som är sämst på att städa. Från Laakso till makthaverkskan. På Lördag blir det jazzhuset med Malin och Ellen. Då ska vi banne mig se dem. Jag är glad. Har velat det ett tag nu.
Jag sa att jag skulle städa men fastna i das blogg värld och som jag redan skrivit är städning inte min starkaste egenskap.
Jag fortsatte och skriva 10 min senare, men mitt internet förstörde allt. Prata lite med Ellen och båda peppar mer makthaverskan på högsta volym dunkande ur högtalarna. Taggade och klara.
Mitt rum är nu nästan rent utan kläder slängda hur som helst. Det ska bli intressant att se hur länge det vara mitt rena rum. Haha. Huset som jag bor i har nog aldrig varit så rent som det är just nu. Min pappa städar lite överallt och tvättstugan ser fin ut första gången jag går in i den utan att vara rädd att någon konstigt djur ska hoppa fram.
Kanske inte riktigt så farligt var det men nästan. Det luktar i alla fall min gammla parfym som vi fick spruta ut för att slängas och golvet snyns för första gången på ett antal ställen. Vi gör framsteg, min lilla stökfamilj.
Nu ska jag nog sluta så det inte blir för tråkigt.

Idag som idag.

Kategori: allt å alla

Idag så kom Anna hit och vi gjorde lite på fotoalbumet jag fick av Ellen i födelsedagspresent sen kom alice, sen gick anna och sebastian kom sen gick de och Elin kom sen kom Sebbe och Alice igen och sen Anna igen sen gick Sebastian och Alice och jag och Anna och ELin titta på film och sen gick de hem. När Elin försvann gjorde jag smoothie till systern och mig själv, så gick vi upp till mitt rum för att avnjuta den framför Ellen och min film. Den är fin!

That's the nightmare I been running from.

Kategori: allt å alla

Jag älskar färgerna i dessa bilderna. Alice födelsedag, Mustaschdagen och Al Ice & Mitt kalas.
Jag gillar inte att mellanrummen inte fungerar. blä
.
Idag blir det filminspelning. Äntligen får Anna kanske göra en film med en söt nörd i. Nu ska jag nog plocka upp lite på mitt rum och sen kommer Alice, Anna och Elin tror jag.
Det kommer väl upp bilder om de tre senaste dagarna och idag. Tog runt 308 bilder efter 3 dagar och de timmar vi spenderade i mitt rum. Annat vi gjorde, åkte skridskor, var på fik med äcklig kaka, åt morötter. Nu kommer jag inte ihåg mer.
.
'
Det är tur att det finns människor som lyfter upp än när man inte orkar själv. Du får mig att må bra, tack!

Allez, venez, Milord! Vous asseoir à ma table

Kategori: allt å allaJag har börjat sova jätte länge usch. Hatar att vända på dygnet. Ligger bara och är arg då.
Idag följde jag med min mamma och köpte bh och t-shirts jag ska trycka snart på. Bilder kanske kommer upp, jag vet inte. Snart ska jag och syster Emma jamma och senare ikväll B&J och naturgodis mys framför Monthy python dokumentär. Åh de är verkligen bäst!

Super Ellen skicka denna bilden som tips hur jag kan klippa mig, funderar på något i Geldofs stilen. Det blir nog bra. hoppas jag. haha
nu ska jag sno naturgodis