MRIMTTSSON

mklvskjfs

Kategori: allt å alla


Jag väntar på att en miss Elin Wahlström ska bli klar och att titanic ska ta slut.

IDAG ÅKTE MIN SYSTER TILL DANSKARNA LAND...Danmark!

Kategori: allt å alla

Och eftersom min syster är en vänlig syster har jag full privat tillgång till hennes garderob. Roti roit. Ändå så känner jag mig lite som en bov som smyger och rotar där. Dagens val? En hjärtig t-shirt. Hmmm. Smart val jag kunde ju ändå välja hennes balklänning. hmm. okej.
Jag ska snart gå till Ellen duktig som man är. Vi ska spela in en film. Men först ska jag borsta tänderna, fixa mitt hår, säga hejdå till min pappa, fixa med andra saker, gå på toa, fixa med kameran och säkert annat.
Hmm jag kommer väl om två timmar då antagligen eller inte. SKYNDA SKYNDA HEJDÅ!
Jag saknar massa människor, sorgligt? en aning.
Eller hur ser det ut som han slår hästen. Aaaha Micheal Cane!
Nu är han gammal gammal. Då var han ungi ung!

Vem har snyggast vänner om inte jag?

Kategori: allt å alla

25 okt, 09

Kategori: allt å alla

(500) days of summer! Kom precis på att Zoey heter summer i filmen mohoho.

Jag och Ellen ska se den på måndag klockan fyra, Åh!

Det var två månader kvar till jul igår, idag är det bara en och 29 dagar eller något.
Hmmm jag borde plocka upp saker på mitt rum. Emma ringde precis. Hon har köpt den blåa duffeln från monki och kommer hem om en timme så alla vet. Jag sökte precis på mamut och paput. Det kom inte upp några roliga bilder kan jag säga. Massa miniatur bilder och tråkiga saker. KUL verkligen. Jag längtar till v.46 också, skåneresan haha.
Jag tror min granne skjuter paint boll, eller så går de runt med en kulspruta. Dagens fråga.

STAND BY YOUR BAND!

Kategori: allt å alla

Mitt photoshop is damping. Inte roligt. Igår så köpte jag en ny kappa och ett nytt läppstift. Kände att de gamla var lite gammalt men det kommer nog användas ändå. Tror jag ska inviga det nya idag.
Ska nog göra denna dag till en bra dag. Typ städa mitt rum, ringa en vän. Har de rött garn på maxi tro?
Nu ska jag nog dusch. Jag har klippt mig föresten. Var inte nöjd i början men sen när jag fixade till popparluggen lite så VOILA! Magnefikt!
Förlåt för att jag inte är bra på att kommentera. Människor<3
HHAHAHAHAHAHHA jag stava fel på ground

1234

Kategori: allt å alla

Nu är det slut på praktiken skönt. Hmmm fina bilder va?
Haha jag har blivit värsta egobildarn, har typ aldrig egobilder bara senaste tiden. Orsaken till det kanske är att jag för en gångs skull blir några bra. Ååååååååh jag hittade precis ett gammalt fotografi i backfickan som jag hittade idag i en jätte gammal bok. Det var på en ung man. Mamma tycker det ser retuscherat ut. Jag tycker det är fint. Undra om han fortfarande lever.

tutankanon och kent.

Kategori: allt å alla

Jag skrev jätte långt och vacker. Men bajs internet bajsa på sig och nu är det bort. Jag är inte lika glad längre. 
Hej puttiputti putläppar typ

jag har varit chance lisa

Kategori: allt å alla

Anna-bus och jag ska ha parmiddag med Ben och Jerry. Sen kommer Lergöken med Geten (Va nej?! Gör den det? - Anna).....(Mari- tystnad)

märkus märligt märkus!

Kategori: allt å alla

MAKUUUUUUUUUUUUS! jag lyssnar på han och mitt spotify fungerar. Skulle på loppis med Emelie och Ylva men det blev inte så för Emelies mpbil är bajsig. Så nu ska jag och Linnea-Bus och Arn till stan troligen :) KUUULE!

Okt. 14, 2009

Kategori: allt å alla

 

Jag lyssnar på the kooks, förut the smiths men sluta för jag vill inte tröttnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Men ska snart lyssna på kent, måste ju bli  riktig kentare till kentkonserten. Och nu ska vi se hur många kent vi kan då med i en mening. Kentar Kent ska på kentkonsert så nu lyssnar Kent på Kent för att bli en riktig kentar Kent.
Ja!
Vi har mer än 88 glosor i franskan har jag räknat ut. Nu ska jag fortsätta plugga lite. Ewh
Det är kallt så vi ska snart elda mys. Svar: jaa
Idag hade vi prov i hemkunskapen och no-provs resultatet hoppa fram också. Makuuus är på bengas idag elle var kanske, åååå jag inte. Det var synd. Men förhoppningsvis blir det florence valentin vecka 45.
Skönt med prao och lov, jag längtar!
hejdåååå
.
.
skyll dig själv inget händer här
men det gör ingen ting om dina händer är här
skyll dig själv för folk vill gärna lära känna dig
men nej för jag har inte sett någon som dig ääään
vi är förlorade vi två, sen vi var sjutton år

Old yellow bricks

Kategori: allt å alla

Jag borde kanske läsa lite mer

I never cry, I always lie (MELIKETHISSONGVERYMUCH)

Kategori: allt å alla

Blä bajs för hemkunskap och andra prov. Hejhej upp med tummen för Kent. Min syster gillar fet majonäs och spela bas så man blir lite allmänt irriterad. Mamma kommer hem åtta. Isolering används för att värmen inte ska komma ut ut ett hus...typ.
mo

Kalle Sötnows!

Kategori: allt å alla

Hmmm, jag vet inte. Inte alls.
Nu ska jag nog sova.

Fredag 9 oktober

Kategori: allt å alla

vi borde tälta inomhus i ett bliblotek, ååååååh sova i kyrkan haha
I'm watching you
Min framtida tatuering och mustasch tatoooo med :)
Idag har jag slutat skolan halv ett. Bärt runt på en tung söndrig väska (måste skaffa mig en ny). Anna, David och Elin å jaag fika också på vanilj i en lång lång lång tid. Till slut fick vi mördarblickar och gick. Fram, bak och åt sidaaaaaaaaaaaaan
Mouh! hejdå
ÅHÅHÅHÅHÅÅHÅHÅHÅHÅHÅHÅHÅHÅH!

English day i femmman
Ellen fyllde år i Onsdags<333333 Imorgon blir det kalas och EDs marknaden, ska kolla på väska då 100:- muha
Ska åka till skåne också om vi får bestält biljetterna, men kuuuuuul ska vi ha och hoppa på de skånska åkrarna, exotiskt!

Sånna som jag lägger ut hat på internet.

Kategori: allt å alla

Jag tycker denna bilden är rolig. För jag ser så sur ut (Det gör jag alltid med solen i ögonen) eller drogad jag kan inte bestämma vad. OCH MED SLICKAT HÅR

Jag har skrivit två sidor om hur du ska tänka när du flyttar till din första lägenhet. Det ska skrivas mer. Sen kanske lite no-plugg och senare, mycket mycket senare ska jag se på film med Anna och Elin, mina hjärtegull. HAHA. Egentligen skulle jag på ledarsak i Backa men fick hoppa det pga. all skola. Usch jag lämnar dig hela tiden Malin<3
.
(Hej hej det funkar inte att göra mellanrum)
'
Igår var jag i stan med dessa filurer vi träffa en emojävel (En punkare döpte han till det) och hans kompisar från kungsbacka en liten stund också. Jag fick köpt det jag skulle köpa tror jag. Sen såg jag BD-filmen hos Anna med Malin och Linnea. På hålltimmen åkte jag och A hem till mig. Vi gick omvägar och åt pannkakor. Självklart gjorde vi musikaler som vanligt. Nu vill Lärar-Kerstin att vi ska uppträda på skolavslutningen och nu i nian ska Anna gå naken en dag bara för att man kan det då.
adjö

Ibland mår man skit men de får en ändå att le.

Kategori: allt å alla

.
.
.
.
.

FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN

Kategori: allt å alla

Det har blivit en kamp att bara orka skolan. Nu är det jag mot dem.
Det krävs inte mycket för att göra mig ledsen. Men så mycket mer för att knäcka mig.

heppheppmepp.

Kategori: allt å alla

UT PÅ SYNTHSIZERGOLVEN NER I LJUVA LIVET! KOM IGEN LENAAA- HÅKAN HELLSTRÖM!
Ett annat sätt att var ung. Filmen.
JAG BORDE SKAFFA MIG ETT PAR FINA GLASSÖGON SÅ JAG ANVÄNDER DEM MEN MIN MAMMA BLIR SÅ FASLIGT SUR NÄR JAG TAR UPP DET. AJA FÅR VÄNTA TILL GYMNASIET ELLER NÅTT.

Idag gick jag tidigare från min ledarkurs och lämnade Malin med fjortisdunkarna (Förlåt så hemskt mycket<3) för att hinna plugga lite på musikprovet. Franskan kan jag ganska bra och min arma moder sa att jag kunde musiken och inte behövde öva mer. Frågan är, sant eller falskt? hm. Jag hoppas på sant. EHOWNW

Elin och jag tar våra väskor fyllda med gympakläder och drar till stan efter skolan imorgon. Elin ska köpa en väska för högst fyra hundra kronor och jag lite presenter till en liten grej som fyller på onsdag, kanske blir det musctachhhhhhhalsband till mig själv också. Jag tycker att jag borde ge mig själv en liten klapp på axeln för att jag inte lösat min månadspeng på onödiga ting utan snålat. I'm the new Krösus Sork! B.A.M.S.E är braaa! :)
Det är verkligen bara plugg plugg plugg hela tiden nu för tiden. Det beror på omdömena som ska in efter prao:en och lovet. Why? Why? Why? Jag ska i alla fall praoa på Myrorna. Mehe det blir nog kul tror jag .... eller inte.
Nu ska jag gå in på fACEbooK tror jaghhhhh! Hejdåååååååå och på söndag ska my family baka kan3lbullar! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D det är kanelbullensdag då