MRIMTTSSON

can't stand me now

Kategori: allt å alla

Fy farao, Anna book sätter sig på skallen. Vi har elevens val i skolan och jag har valt musik. Idag fick vi veta att det var 80-tals tema och man inte fick välja band eller låt själv. Så nu ska jag spela gitarr och sjunga Anna Book med alfabet-neonrosa tröja, det ska bli kul! Dagen var lite sorlig kanske beror det på mitt dåliga blodsockerhalt....

Hejdå


en söt syster :)

Ain't me babe

Kategori: allt å alla

Jag har två olika fäger på sockarna idag och ska träna om 20 min. Lyssnar på Bobban och är stressad för skolan och för att hinna gå på toa, mest det först nämnda. Jag har inte hunnit skriva p.g.a av mycket skola och annat. Vilken livslust man får av alla läxor och arbeten. Nästa vecka är det i alla fall elevensval musik, men sen tre veckor efter ska man ha fixat en prao. Hur det ska gå vet jag tyvärr inte.
Jaja för att bli lite glad är det kanske spelning på torsdag. Det var det i lördags, vår första. Gick gick bra om det inte vore för några saker, men det var ju den första så vem bryr sig.
Lite härliga bilder från helgen snodda från systerns vän Jessica.

Haha vilken min.

Oj två minuter tills jag ska åka hejdå!

SRY

Kategori: allt å alla

Jag älskar färgerna haha hypnotiserad :O

En kvinna mot vietnamn kriget.

Kategori: allt å alla


Mina favorit bilder just nu och en sovande kvinna på ett tåg av Mark Riboud nu stava jag säkert fel på han namn för jag orkar inte kolla hur det stavas. Lat som man är. Nu ska jag skriva på mitt bild arbete om Henri Rousseau (icke fel stavning på namn). Han är verkligen märklig den där Rousseau. Målar djungel men har aldrig sett den. Han får den från sin fantasi, zoo, media och botaniska trädgårdar. Han är som ett litet barn, men allt för duktig på att måla. Han har till och med väckt mitt konst intresse. Hans målningar får jag visa någon annan gång.
Lööööööööööööve this song! fast Joel Alme har typ en annan version av den, blir förvirrad. Men det här är orginalet. Ifk har ju denna melodi som in marsch låt också.

Rosa Elefant

Kategori: allt å alla

Jag älskar glädjen i denna bild, Fotograf Ellen
-Försökte göra så att det såg ut som om jag svävar på rosa moln men det liknar mer som jag blivit ner knarkad av någon rosa gas :S lyckat med andra ord

Konfa 17.00 glöm inte det!

SjöKnarkarN!

Kategori: allt å alla






Lite bilder på massa fina människor haha :D
Jag såg precis att bildern blivit av kapade :( men hoppas det funkar ändå 

Hoppas inga tar illa upp av bilderna<33


A red door by the lake.

Kategori: allt å alla


Gnagar banan och trokar de sista tårarna till bob dylans sorgliga akustiska sång. Det får mig att önska att jag hade en egen tambourine man. Hahaha


HÄSTPOJKEN

Kategori: allt å alla

Kärlek på hästpojken säger jag bara. Deras låtar är helt underbara även om jag bara hört de flesta i dålig kvalité på ljudet. De ska ju snart släppa nytt. Hoppas de kommer till WayOutWest. :)



Jag skulle vilja se på en fin och rolig film med trevligt sällskap och massa benochjerry. Det hade varit ett bra avslut på dagen. Tyvärr har jag inget sällskap men film och lite b&j har jag allt. ;)

HORSEBOY

Denna skivan ska inskaffas snart


Innan jag dör ska jag antingen träffa eller se en konstert med Pete, helst Libertines i så fall :)

jag sprang iväg

Kategori: allt å alla

Lite roliga bilder jag hitta för ett tag sen, jag gillar ugglan speciellt.

Bilden är lite B men mobbas inte för det tog ett tag att göra den......

Jag har suttit hela veckan och försökt klura ut hur man ändrar layout på myspace och igår kom jag på hur.
Bandet skaffa en i måndags. Tyvärr har vi inga låtar att lägg upp än, men det kommer nog inom en snar framtid hoppas jag. 



och ni kom inte ens och leta efter mig

Kategori: allt å alla

Jag kanske över reagerar men det känns....

.F.V.Ä.A.

Kategori: allt å alla


Repning idag med the mupps :)